Kişilik & Karakter Yalan söylemek para ile olsaydı söyler miydiniz 😂? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yalan söylemek para ile olsaydı söyler miydiniz 😂 ? Güncellemeler+1 yıl Soruyu hiiç anlamadınız Yalab söylediğinizde sizin cebinizden para eksilecek. Size para gelmeyecek yani 😑 Yalan söylemek para ile olsaydı söyler miydiniz 😂? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
TuncerDemirim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 78% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 503 cevap paylaştı. Çok doğru birisiydim. Ama artık değilim, artık yalanlar havada uçuyor. Doğrudan sapmak bu olsa gerek. 0 0 Yorumla
Eness16 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Hayır söylemezdim nasılsa birgün ortaya çıkacak neden kendimi onurumu riske atayım 0 0 Yorumla
Nobdymr Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Tl ile ise hayır, dolar euro ise ben varım kdkdkdmdkd 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Yalandan o kadar usandım ki, bu dünya için fazla dürüstüm 0 0 Yorumla
ömerhayyam34 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yalan söylemek 2 lira ise ve yalandan 4 lira kazanacaksam söylemem 0 0 Yorumla
Atarlıı_Şekerpare Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl İyi olurdu parasını verdiğim kadarıyla söylerdim 0 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hımm bu ne kadar para teklif ettiklerine bağlı :D 0 0 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yalan söylerken bile doğruyu söylerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Çok doğru birisiydim. Ama artık değilim, artık yalanlar havada uçuyor. Doğrudan sapmak bu olsa gerek.
Hayır söylemezdim nasılsa birgün ortaya çıkacak neden kendimi onurumu riske atayım
Tl ile ise hayır, dolar euro ise ben varım kdkdkdmdkd
Kredi çeker yine söylerdim
Yalandan o kadar usandım ki, bu dünya için fazla dürüstüm
Yalan söylemek 2 lira ise ve yalandan 4 lira kazanacaksam söylemem
Yok biz Allah yolundayız :D
İyi olurdu parasını verdiğim kadarıyla söylerdim
Hımm bu ne kadar para teklif ettiklerine bağlı :D
Yalan söylerken bile doğruyu söylerim
Milyoner olurdum, kimse bilmezdi 😂
Kredi çekerim kanka 🤣🤣🤣
Yalan olmadan olur mu yaa tabi söylerim.
Yok söylemezdim.
Evet
Hayır.
hayir tabi
Söylemem
Kitabını yazardım :)