Geride bırakmak.. Daha ziyade geride bırakabilmek elimizde olsaydı, bırakmak zorunda olduklarımızı da istediğimiz zamandan alıp geri getirebilirdik.. Sonuç olarak kimse bir şeyi geride bırakamıyor.. İstenerek yapılabilecek bir şey değil.. Zamana bağlı, zamana kalmış.. #54srp
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Hayatımın 27 yılını. Yeniden doğmuş gibi uyanmak isterdim bir güne. Herşeyi ve herkesi unutmak. Yeniden tanımak hayatı, yeniden dersler almak için acemi acemi hatalara koşmak. Asi ve dik kafalı halimi yeniden almak isterdim. O kızı özlüyorum. Eskiden yaşadığım dersleri, üzüntüleri ve tecrübeleri geride bırakamıyorum. Böylece temkinli hayat adı altında herşeyi dikkatli ve şüpheli şüpheli yürütmeye çalışıyorum. Bu da beraberinde mutsuzluğu getiriyor. Mutluluğu kucaklamak daha da zorlaşıyor. Git gide kendimi korurken daha da yalnızlaşmaktayım.
Geride bırakmak istediğim her şey zaten geride kaldı, şu an için öyle bir isteğim yok. Bazen bir şeyler gün yüzüne çıksa da sadece öyle uğrayıp gidiyor, önce ki kadar etkisi kalmamış oluyor çünkü insan zamanla alışmaya başlıyor hayatında ki olup bitenlere...
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Ben zaten anı yaşadıktan sonra hep ileri odaklanıyorum.. Yani evet duygularım var, evet ben de bir insanım ve hayattan da insanlardan da olumsuz ya da olumlu anlamda etkilenebiliyorum.. Yaşamanın getirisi bu.. Bir yerden sonra şunu anlıyorsun ki önüne bakmazsan ve bazı olayları geride bırakmazsan onlar senin ayaklarına vurulan prangalar gibi seni aksatmaktan, süründürmekten başka bir işe yaramıyor.. O yüzden geçmiş geçmişte kalırsa daha iyi.. Keyifli günler..
İleri bakarım ben hep.. Yaşam felsefem bu ileri daima ileri..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Artık bu dünyayı geride bırakmak istiyorum nefes aldığım her dakika daha çok daralıyorum bu dünyada daha fazla kalmak istemiyorum belirli bir sebebi yok herşeyden sıkıldım belkide tükenmişlik sendromu bilemiyorum