Ailemden başka hiç kimseyle hiçbir yola çıkmam sanırım Ama arkadaş konusunda yorum yapmak istiyorum eğer beni yarı yolda bırakıyorsa hiçbir zaman bir daha benimle o yola koyulamaz çünkü ben insanlara bir kere güvenirim güvenimi yıktıklarında tekrar güvenmek için baya uzun bir zaman geçmesi gerekiyor çünkü her insan hata yapabilir bunu yadırgamıyorum ama bazı sebepler vardır hiç İç açıcı olmaz heleki bir erkek için yapıyorsa hiç olmaz çünkü evlenen insanların %80’i değişir 💯
Her yola çıkılan kişi doğru kişi değil ki. Zaten doğru olsa onunla yola devam edilir. Yol bilenindir dermişim 🤪 şaka maka o yolda elini bırakanı sen de bırakacaksın, sonrasında devam edeceksin yoluna. İlla senin gibi aynı yolu yürüyen birileri oluyor sonuçta. Beraber ilerleyebilecek insanlar lazım o yolda.
@terazininbiri dediği gibi "Her yola çıkılan kişi doğru değil ki"
Ama bunu ancak yola çıkıldığında anlarız. Bu yolda yaşanacaklar kişide bir tecrübe bırakır. Ve daha sonrasında yaşanacaklara ön görüsüyle bakar. Ayrıca bu şekilde değişim yapanların Bukalemun'dan bir farkı yoktur. Sadece rengini değiştirir o kadar.
Aboowww bir cümlem ne kadar beğenildi öyle yahu haha 😃😃 kendimi çok özel hissettim valla 🥰 sağolun efenim beni sizler yarattınız 🤪 Şaka maka öyledir ama her yola çıktığımız kişi doğru kişidir demek değil ki ☺️ baktık ki o kişi bu yol için uygun değil, biz de kendimiz ilerleriz o yolu. Sonrasında o yolu bizim gibi başkalarının da yürüdüğünü görürüz ve birbirimize yoldaş ederiz onları ☺️
Aslında öyle insanlara tek bir laf yetmez az gelir ama onlar destan da yazsan anlamazlar. Tek lafım : Defol olurdu. Bir daha görmek dahi istemem öyle insanları.