Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Samimi olmam kolay kolay kimseyle ki genelde egolu ve soğuk bulan da çoktur.. İnsanlar çok meraklılar birbirlerini tanımadan eleştirmeye ya da çamur atmaya maalesef.. Benim uyum sağlayacağım insanın en başta samimi ve içten olması gerekiyor.. Burada bahsettiğim şey cıvık hareketler olmak zorunda değil.. Sadece duygu ve düşüncelerinin iyi niyetinden emin olmalıyım.. Zaten o enerjiyi yansıtıyor size değer veren insanlar.. Reel hayatımda da sanal hayatımda da bana hitap etmeyen, dünya ve insan görüşleri benimle uyumlu olmayan insanlarla mesafeli duruyorum.. Hepimizin samimiyet anlayışı başka.. Her birimizin beklentileri ve yansıttıkları başka. Önemli olan farklılıklarımızın benzer olduğu insanlarla karşılaşmamız.. Keyifli geceler..
Kendi real hayatım için de geçerlidir aslında bu, her zaman aynı dili konuştuğum aynı düşünce yapısına sahip olduğum insanlarla daha iyi anlaşırım. Onlara kendimi izah etmek zorunda da kalmam, bilirim ki onlar beni anlar ben de onları. KS ortamı için de aynı şeyler geçerli, bazı mod ve de fenomen olan arkadaşlarla daha iyi anlaşırım çünkü aynı düşünce yapısına sahibiz. Beraber sorular üzerine konuştuğumuz muhabbet ettiğimiz şeyler de olur. Görüşler ve sorular üzerine olan şikayet konusundaki iletişim bağımız mesela daha kuvvetlidir bazılarıyla. Sen de onlardan birisin @MustiEmre ☺️🌸
Samimi sıcak içten sevecen kişiler daha yakınımda bulunur ama tabi kimsenin iç yüzünü bilemeyiz...
Aslında tüm insanlarla ortak yön bulup konuşabilirim ama daha sonrasında benim uyumum önemli, hoşuma gitmediğinde keserim konuşmayı o daha ne olduğunu anlamadan ben çoktan gitmiş olurum.
Olumsuzluğa gerek yok ya yediden yetmişe anlaşabilme yeteneğim var şükürler olsun ki... 🐞 🌷 Sende durum nasıl? 😊🌷
Tıpkı dediğin gibi benimde herkesle anlaşabilme yeteneğim var hatta bir arkadaş sevgi pıtırcığı gibi heryerdesin gibi bir şey demişti. 🤭🌷 Ama bir zaman sonra işte o uyum da bir tutarsızlık yaşarsam yavaş yavaş uzaklaşmaya başlarım. 🌷
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Sıcakkanlı eğlenceli pozitif enerji bırakan insanların hepsi çevrende olur ama huzursuzluk veren bana davranan ya da daha kötü işte böyle insan içinde kötü duygular uyandıranları ben uzaklaştırırım kendimden ya yani gerekirse kavga ederim uzaklaştırırm
Lafini cekmeyen, neseli, kalbindeki dilinde olan insanlar daha yakin gelir. Sinsi insanlari sevmiyorum. Ayni masada oturdugu kisi arkasini dondugu zaman dedikodusunu yapan insanlardan tiksiniyorum. Arkadasinin sevgilisine yan gozle bakan ucuz tiplerden midem bulaniyor. Ici disi bir olan insanlar candir bazen laflarini cekmedikleri icin kirici olurlar ama olsun en azindan durustler 🥰
Girdiğim ortamda dışlayıcı davranmayan, Kendi kafama uygun eğlenceli insanlar, Anlayışlı ve saygılı kişiler, Her zaman aradığım özellikteki kişiler arasında. Çoğunlukla da zaten bana nasıl davranılırsa karşımdakine bende öyle davranırım. Bu hiç şaşmaz.
O ilk bakış, hissedilen enerji çok önemli. O enerjiyi alabildiğim, güler yüzlü, samimi olan yakın gelir. Tabii ilk başta ne kadar yakın olunabilirse o kadar oluyorum.