Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Hayır istediğim olmuyorsa, vardır Allah’ın bir bildiği derim, köşeme çekilirim. Hayatta istediğimiz her şey olmuyor maalesef, çirkinleşmenin de kimseye bi faydası yok. Bazen kabullenmek gerekir. Aman ne bileyim işte. Allah daha güzel kapılar açar, bilemeyiz ki yarının ne getireceğini. Nasip etmediği şeyden daha güzel bir şey bekliyordur belki.
Kesinlikle hayır hatta Allah kimsenin başına getirmesin o huya sahip insanlarla anlaşmak mümkün değil. Genelde makul isteklerim olur. Kimseyi bir şey için asla zorlamam. Kimse de beni zorlasın istemem.
Bilemedim. Çirkinleşmek de öyle kolay olacak bişey değil bence. Ben verilen sözün yerine getirilmemesi, inkar edilmesi, umutlandırılıp yalan söylenmesi durumunda hoş olmayabilirim yani.
Ben şu sözü duyarak büyüdüğüm için; ''herkesin her istediği her zaman olmaz kızım'' istediğim olmasa da büyük bir hayal kırıklığı yaşamam. Çoğu isteğim gerçekleşmedi ama bende moral bozukluğuna ya da olumsuz şeylere de sebep olmadı. Yani değişmem, aynı kalırım ☾
Şöyle söyliyeyim eğer uğraşmışsam efor sarfetmissem evet sinirlenirim çirkeflesirim her şeyi yaparım ama birinden bir iyilik istedim de yapmadıysa küsmem kızmam