Son bir aydır işim gereği insanlarla kasada muhatap oluyorum ve 1 aydır 5-6 kaymen adalarında paten yaparak anasına kyyydığımın evladı cebinden 1 balya para çıkararak bana ağır konuştu. Bu şahısların ortak noktası şu cümle oldu "parasıyla değil mi kardeşim" şu yaşımda anladım ki "parasıyla değil mi" diyen adamlar ceplerinde para olduğu sürece kendilerine her türlü şerefsizliği hak görüyor. Ve ben yüzüme karşı balyayla her para sallanılında akan kanım dondu.
Şunu şu şekilde örneklendirmek istiyorum mesela diyelim ki bir insanla karşılaştım toplumda ortamda herhangi bir yerde sıcak kanlı bir şekilde ona yaklaştım ve konuşmaya çalıştım güler yüzlü bir şekilde karşımdaki bana somurtkan bir şekilde bana negatif enerji verirse en nefret ettiğim soğuk rüzgâr etkisi olabilir ve fırtına gibi uzaklaşırım herhalde oradan 😂 Herneyse Allah böyle insanların şerrinden bizi korusun öyle bakıyorsa ya kıskançtır ya hasrettir ya fesattır ♥️🥰☺️
Friends, himym, brooklyn99, walking dead falan izlediğini, sevdiğini söylemesi. Soğuk rüzgar bile az hatta yani bunu anlatmak için. Öğürme geliyor adeta