Yemek yerken güldür güldür izlemek Yemek masasının köşesine oturmak Buzdolabının kapağını açıp 3,4 sn bakıp geri kapatmak Saate bakmadan saati tahmin etmeye çalışmak Kapı kilidini sürekli kontrol etmek Yeni açtığım paketten rast gele sigarayı ters koyup en son içmek.
Yaz-kış, gece- gündüz çorapla dolaşıyorum, çıplak ayak fobim var sanırım. Tuvalet ya da banyoya girerken sol ayakla girmeye çalışıyorum eğer sağ ayakla girmişsem çıkıp tekrar sol ayakla giriyorum. Uyurken sağ tarafıma yatmadan uykum gelmiyor. Uyurken mutlaka telefonumu şarj ediyorum, şarjsız bir telefon düşünemiyorum. Yolda yürürken binaların izdüşümlerine ya da yerde bir çizgi, ayrım vb. yerler varsa basmamaya çalışıyorum. Su içerken yine üç yudumda bitirmeye çalışıyorum, boğulma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığım durumları saymayacağım. d Aklıma gelen bunlar...
Arabanın kapısını kitlediğimde 3-4 defa kontrol ediyorum, aynı şey evin kapısı için de geçerli kapıyı çektim de tam kapanıp kapanmadığını kontrol ediyorum 🙄😅
Uyumak dedin de aklıma ilk gelen şey şu, yanımda bi bardak su olmadan uyuyamıyorum,, hani içmesem bile ne olur ne olmaz diye yanımda su bulunduruyorum gece olurda susarım sonra üşenirim kalkmaya sonra böbreklerime susuz kalmasın 😂 ama genelde gece yarısı uyanıp içiyorum su severim, kamu spotu da yapayım; su içiniz😂
Evet var Ocakdaki çaydanlık yamuksa hemen onu düzeltirim rahat edemem Gece gündüz demeden kapılarım hep kitledir geceleri de bulunduğum odanın kapısında kitlerim yoksa rahat edemem ev dağınıksa hiç uyuyamıyorum sabah kalktığımda ilk kahvaltı yemek yerine dağınık bir yer var mı diye bakıyorum sanırım biraz hastayım 😂😂🥰
2 yorganı üst üste koyup onun üstüne yastığımı duvar tarafına bi büyük yastık, yanıma bi büyük yastık dik şekilde onun üstüne de 1 küçük yastık üstümde hem yorgan hem battaniye ayağımın dibinde koltuk minderi ayağımın altında da ince battaniye ile uyurum.
İnsan bazen ellerini nereye koyacağını bilemez ve garip hisseder ya, işte stresli olduğum bazı zamanlarda parmaklarımla köprücük kemiğime tutunuyorum, kolumu oradan sarkıtıyorum.
Aklıma gelen aşağı yukarı bir bu var garip alışkanlık şu anda. Ama genel anlamda komedi dizisindeki acayip tiplemeler gibi olduğum da bir gerçek.
Ben de oda ve dolap konusunda epey takıntılıyım, bir de son zamanlar da mum ışığında uyumaya alıştırdım kendimi. Durduk yere mum masrafı çıkardım başıma iyi mi.😒
Kapı açık ben de uyuyamam telefonumu nedensiz hep koyduğum yere paralel koyarım ve masanın kenarına yakın koyarım yerdeki halı yamuk olmamalı düzeltirim Sürekli dudaklarımı yalıyorum sinir oluyorum bu şeyime sürekli deilde biraz fazla o yüzden kuruyo çabuk Elimde sürekli kalem toka vs biseyle oynama ihtiyacı duyuyorum otururken illaki biyerimi oynatirim ayak bacak parmak gibi
Arabaya binince kapıları kitlemek açarlırsa düşerim korkusu var. Kornişon turşu üzerine ketçap sıkmak mükemmel oluyor Bardağa çay / kahve doldurmadan önce sıcak su ile çalkalamak.
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Mutlu olunca hiç böyle aklımda olmayan şeyler oluyor mesela midem bulanıyor ya da işte şekerim düşüyor tansiyonum düşüyor mutluluk bana gelmiyor pek sjjs
Uyumadan önce sigara içmezsem uyuyamam. Evden çıkmadan sigara içmezsem huzursuz hissediyorum. Uyandığımda da aynı şekilde. Sonuçta baktığımızda sigara da bir alışkanlık:)
Yemek yerim ve yediğim yemekten 1 kaşık tabakta kalmalı ya da ekmek yerim o ekmeğin yarısını yemem yiyebilirim ama yiyemem her şeyin ucunda biraz bırakırım
Sırt üstü asla yatamam sanki biri gelip beni boğacak
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
kapılar camlar perdeler kapalı olmalı evden içeri giren herkes duş almalı misafirler galoş giymeli ellerimi en az 5 kez yıkıyorum kaldırımda yürürken çizgilere basmadan yürüyorum telefonla görüntülü konuşmuyorum simetri takıntım var her şey düzenli olmak zorunda evde terliksiz çorapsız asla gezemem mutfağa giren herkes önlük giymek zorunda
Yere çıplak ayak basamam, terlik olması lazım, alışkın değilim jdoekroelpels
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Akşam olur olmaz hemen perdeleri çekmek. Işıkları tamamen kapattıktan sonra uyumak. Banyo, tuvalet vb. yerlerde kapıyı kilitledikten sonra dönüp birdaha bakmak.
Oturma odasındaki koltukta her zaman otutdugum köse var asla kimseyi oturtturmam huylaniyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Benim tuhaf bir takıntım var. Başkalarının ne var ki bunda deyip geçtiği spesifik bir durumu enine boyuna düşünüp duruyorum. Bir kaç kez yaşadım 30 senedir kafamın içinde yaşatıyorum
tuvalete girdiğimde hep kapıyı kilitlerim, yatmadan önce klasik duamı okumadan rahat uyuyamayacağıma ve olmasından korktuğum şeylerin olacağını düşünürüm.