Selam başkan. Beni genelde çok garip bulurlar. Ben de garip olduğumu düşünürüm. En garip huyum da içimden geldiği gibi davranmak ve içimden geçenleri pat diye söylemek tabi bu istem dışı oluyor. Onun dışında çok komik sakarlıklarım var duysan yok artık dersin. Aklıma gelmeyen başıma geliyor.
Bir ortama girdiğimde hele de negatif enerjili ve samimiyetsiz bir ortamsa orada küçük bir kız çocuğu gibi oluyorum ve kimseyle konuşmuyorum. Telefonla konuşmayı da sevmem, beni arayanları görmemiş gibi yapıyorum. Daha çok varda bana özel kalsın.
Mahalle içi haricinde, emniyet kemeri takmadan araba kullanamıyorum. Güvenim yerle bir oluyor. Cüzdanımı, telefonumu asla arka cepte taşıyamam. Arka cepteyken düzgün oturamıyorum, iki büklüm olup bel ağrısı çekiyorum. Yan cepte taşıyınca rahat oturuyorum. Arkadaş ortamında arkadaşlarım telefonlarını masaya koyarken, ben koyamıyorum. Gece duşumu aldıktan sonra en az 5 saat sonra uyurum.
Karadeniz dışından gelen öğrenciler buraya uyum sağlamakta güçlük çekiyor. Özellikle Ege tarafından gelip de memnun olmayan çok. Kardeşin de kendince haklı 😄
Garip bir şekilde çok mutlu olduğumda veya aşırı herhangi bir duygu yaşadığım sırada ellerimi birleştirip, dişlerimi sıkıp hafif titriyorum. Lakin biri söylemeden bunun farkına varamıyorum. Daima uyaran biri çıkıyor...
Kare islemeli beton yollarda yururken cizgilere basinca sanki uzerime bir ton yuk binmis gibi oluyor, tam ortalamaya cok dikkat ederim :) birde karenin sonuna geldigimde oraya sag ayagim basmak zorunda :)
Çorapsız yaşayamam Gece uyurken sallanırınım Bazen kendi kendime muhabbet ederim Her gece dua ederim Duşta belli bir rutinim vardır onu yapmam gerek Her gün at gibi yürürüm
Ellerimi yıkarken önce sabunla musluk başlığını ovarim köpürterek , sonra tekrar elimi sabunlarim ama musluğu köpurtmeden asla olmazzz... Sanırım bir diğer mevzum ise sabah ilk iş dişimi fircalayip ardından bir bardak su içmek... Bunlar baya cevremdekilerce özellikle ailem tarafından bile garip görülüyor hala...
Sohbet-i tatlı gelen kişiye hızlı baglanirim geç soğurum. O kisiden nefret etmem ama bana bi ters sozunde onu silsemde aradan aylar geçince unutabilirim anca
Bir odada isem o odanın kapısı kesinlikle kapalı olacak açık olunca sinir krizi geçiriyorum. Daha sonra sol de yürüme takıntım var. Normal değil bence😃
Biri varsa yola yanımda mesela kardeşim ya da annem arkada kalmasını istemem ya ben arkada kalırım ya da onlar benim yanıma geçecek arkada kalınca kendimi huzursuz hissediyorum. Garip bence.
İç sesimle kavga etmek diyebilirim Onun da bana cevap vermesi dışında hiç bir sorun yok sanırım Çevremdeki insanların beden dillerini okuyarak onlara senaryo kurup kendi kendi gülmem de sayılabilir 😜😜😜😜
Sinematik epik müzik açıp senaryodaymış gibi hissetmek, Kimse yokken kendi kendime siyaset yapmak, perde ve ya her hangi eşya yamuk olunca rahat uyuyamamak, karaoke falan yapınca konser veriyormuşum gibi hissetmek vs..
Çok var. Tatliyi yoğurtla yemek Çilek meyvesini tuzlayarak yemek Dondurmanin yaninda bile çay içiyorum Klimayı yazin sicakta kisin soğukta calistirmak Yazin bile corapsiz gezmemek Yaz kış battaniye ile uyumak vs. vs
Yolda yan yana yürürken kim olursa olsun farketmiyor birisinin koluna giriyorum🤦🏻♀️ farkında bile olmuyorum 🤦🏻♀️ bide sürekli bçenemi çıtlatıp duruyorum bazen çok ağrıyo🤦🏻♀️
çamaşır asarken aynı renk mandalları denk getirmeye çalışırım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ev tuvaleti dışında başka yerlerde işemekte zorlanıyordum saatlerce tuttuğum zamanları hatırlıyordum bundan daha garip ve gerizekalıca bir alışkanlık yoktur