#heartoffire
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ne için kimin için ve ne sebeple? Bunlara bakan biriyim. Herkes için her risk alınmaz. Çoğu zaman da haklı çıkıyorum zaten. Risk almadığım kişiler riskin r sini bile hak etmiyor. 💃
Merhaba ;Evet sınırları zorlamayı severim diyerek söze girmek istiyorum 🌞 çünkü insan sınırları zorladığı kadar gelişir geliştiği kadar verimli olur verimli olduğunda ise kendine ve çevreye faydalı şeyler yapar bu yüzden ben her zaman yaptığım ve yapacağım şeylerin ileri sınırlarını zorlayarak hareket ederim 😍❤️ Bu yüzden herkesede tavsiye ediyorum kolay gelsin iyi çalışmalar hayatında başarılar 🔥❤️🙏
Sınırları zorlamayan içindeki kafesi imparatorluk zanneder. Her zaman sınırları zorlarım
Rica ederim.. 😊
Her zaman istediğim ne varsa sınırları hep zorlanmışımdır.
Sonuna kadar gitmeyi seviyorum.
Yolun yarısında pes edip hiç bırakmadım.
Yapabileceğim her yolu denerim olmuyorsa o zaman bırakırım.
Rica ederim yavrum.. :D 💕💕
Cevap
62Cevap
İş hayatımda severim sadece. Sosyal hayatımda sessizlik esiriyim.
Severim ama her zaman değil...
Sınırlar önemli yoksa sürekli savaş çıkar
Sınırları zorlamayı sevenlerdenim genellikle
Selam gadası 🙃
Son gazla gitmesini severim. Hayatımla ilgili her konuda sonuna kadar gitmesini severim. Baktım olmuyor olduğu yerde bırakırım.
Deneyebileceğim her şeyi denerim. ama aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemek zaman kaybı
Elimden geleni ardıma koymam heleki gizli kimlikle neler yaparım neler , orta ve üst kademe yöneticilerin patronu soyduğu sistemi holding sahibine gizli kimlikle bütün detaylarıyla gönderdim. Sıradan bir işçiydim bana bulaşmasalardı umurumda olmayacaktı kendi atamış kendi çeksin derdim ama banada ego tatmin etmeye kalktılarmı işin rengi değişir 😎 Hepsi kovuldu haklarında mahkemeler açıldı. Çok fena kinleniyorum. Artistlikle ağızdan çıkan bir laf nelere mal oluyor değilmi.
Sınırları zorlamak hani o başkalarının yapamayıp pes ettiği ya da korktugu farketmiyor herzaman zorlamayı ulaşılması zor olana ulaşmayı inatnetmeyi pes etmemeyi kazanmayı , kazanmak için o mücadeleye girmeyi cok seviyorum. ,
Tabiki bazen ne yaparsanız yapın her zaman olacak diye bir şey yok...
Hayat için de kesinlikle yıkılmadım ayaktayım modun da devam ediyorum. Çünkü oturduğum yerde bana hiç bir şeyin gelmeyeceğini öğreneli çok oldu. Ben istediğim şeylere doğru yola çıkmaya başladım.
Bunun temelin de bana göre özgüven ve yola çıkma şeklin çok önemli.
Amaç iş ise yavaş ve emin adımlar.
Kilo vermek ise azim ve disiplin aynı şekil spor da öyle
Bir şey mi öğrenmek istiyorum düzenli çalışmam gerek.
Bazen çok abartıyorum mesela sporda eve gelip bayılıyorum :D
Sınırlara hapsetmem kendimi. Aşmak için olabildiğince zorlarım. Ama kesin anlamda olmayacağı belliyse de zamanımı da emeğimi de boşa harcamam.
Sınırlarda gezmedikçe nerede gezdiğimi anlamayan bir insanım...
Hayata dair herşeyi azmim hırsım ve inatçılığım sayesinde dimdik ayakta kaldım ve sonuna kadarda zorlarım evet..
ayakta kalmak hayatın tüm zorluklarına karşılık... çok önemli bir mesaj
Her zman irade ve kontrol elimde olsun isterim. Bunun için sadece konuşarak sünniminal mesajlar vererek elde ederim. Çabalamaya sınırları zorlamaya ihtiyçım yok. İstemem yeterli.
Hayatınızla alakalı herhangi konuda hırslı ve sınırları zorlamayı seven yapıda mısınız yoksa olmayınca olmuyor deyip hemen bırakır mısınız? Keyifli günler..
demir iradeliyim biraz da inat var haliyle sonuna kadar gotururum olay herneyse kolay kolay vazgeçmem tutkulu biriyim bence ya da iflah olmaz israrı ilke edinmiş bir homosapiyen :D
Olmuyor deyip akışına bırakmaya çalışıyorum
İsteğin var olmuyor
İsteğin yokken oluyor
Yani bir şeyi istersen olmaz
İstemezsen aklına gelmezse olur
Ne sınır nede kural severim bu gerek iş hayatımda gerek özel hayatımda gerek hobilerimde
Cok hırslıyımdır. Bir şeyi istiyorsam almadan bırakmam. Sonuna kadar zorlarım.🤘👊
Ooo - laa - cakk... Ollmaalııı... Ama doğru olduğuna emin olursam. Yoksa yanlış bişeyin olduğu yerde asla...
Sınırları zorlarım elbette ama sınırlara takılıp orada da kalmam. Bazen vazgeçmeyi bilmekte kazandırır.
İnsanların sınırına dikkat ederek sınırlarımı zorlarım
Zorlarim.. Aklima ne gelirse yapar alirim. Hatta yetmezse insan bile üzerim bunun icin.
Evet milletin zihinsel sabır sınırlarını çok zorluyorum
eğer bir hedefim varsa o hedefte ve 1. benimdir. Zorlamam, isterim ve elde ederim.
Sınırları zorlayan bir yapım var özellikle iş alanında. Bazen başarılı olmak için sınırları zorlamak gerekiyor.
"İmkansız kendimizi sınırlandırmamızdan başka bir şey değil." cümlesi benim için hayat mottosudur desem sanırım ne kadar zorladigimi belirmiş olurum
Sınırları zorlamayı evet severim biraz bende inay kafası var baktım olmuyor pes etnen daha çok hırs ederim
Zorlarsam başarmak zorundayımdır
Sevmem. Zorba olma kanka ol" hayat felsefem 😄
Severim ama bazen yeterli olmuyor.
Tabiii standardın dışına çıkmak iyi oluurr 😉😉
Olursa ekime olmazsa kasıma derim
Kafama koyduysam er veya geç yaparım. Kaçarı yok
Evet adrenalin tutkunuyum
Kendi sınırlarım olur. Diğer türlü hayır sevmem.
Hayat felsefem, ya en iyisi ya hiç
Zorlamam gerektiğinde zorlarım.
Yanii haddimizi aşmayacak şekilde.
Evet severim. Özellikle bir konuda.
Yatakta sinirlari zorlamayi severim
Sınır koymam karşı tarafında sınırlarını zorlarım
Evet. Sıradanlaşmış kalıplara asla bağlı kalmadım.
Olmayınca olmuyor diye bir şey yoktur az çaba vardır sınırları zorlayarak sonuna kadar giderim
Bazen sınırları zorlamak gerek
evet severim
Arada evet
Severim
Çabalamaya değer bir şeyse sınırları zorlarım. ❤
Sınırları zorlamayı severim. ☠️
Hangi konuda olduğuna bağlı
Severim
Herzaman heryerden😎
yırtarım enginleri sığmam taşarım
İşim bu
Olaya bağlı