#smellsmoke

Genelde kendi halimde takılırım; ama bir tek aşksızlık krizinden sınırları zorlamaya başladım. Zevkten değil, stresten!!! Şiddetli kriz, beni aşırı hız bağımlılığı yaptı ve arabamla her an 220 km/s hıza çıkacağımı düşünüyorum.
Sınırları zorlamayı seven biri değilim yani dozunda severim genelde sakin yapılı biriyimdir. Sınırları zorlamaktan kasıt görseldeki gibi ise o kadarını yapamam buna cesaret edemem. Risk almanın yeri zamanı olduğunu düşünenlerdenim her zaman risk almam yaptığım işleri garantilemek benim için daha iyi oluyor. Hep risk alarak yaşarsak olumsuz sonuç görme olasılığı yüksek olabiliyor mümkünse yaptığım işi sağlama almak benim için daha doğru geliyor.
Oov dostum kendi halimdeyim normalde. Ama arkadaşlar bı ara geldik mi çılgınlık bizim işimiz yeni şeyler denemek farklı deneyimler değişiklikler anladın 😃
Cevap
16Cevap
Ekstrem Sporlar hep ilgimi çekmiştir.
Zorlandığım ya da korktuğum şeyleri yapmayı sevmiyorum. Başardığımda aldığım keyif tarif edilemez.
Sınırları zorlamaktan kastın görsel gibi ise kalsın 🙃🙃🙃
Kendi halinde takılan biriyim...
Selam gadası 🙃
her şey dozunda güzeldir.
Monotonluğu sevmem, sınırları zorlamak heyecan verici...
Sınırları zorlamayı severim
Neyını zorlıcam ya. Her zaman zorlayarak elde edıtğim bir başarıyı; başkası hiç zorlanmadan elde etmiş.
tam tersi sınırlarımın zorlanmasını tercih ederim
Her zaman olmasa da zaman zaman evet...
Kesinlikle severim 😁😁
Karekterimiz bizim sınırımızı belirler
Takılırımda, zorlarim da.
Zorlamak güzel bir bişey
Hiç sınırlarımı zorlamadım
Fazlaca
Severim tabiki
Kendi halimde bir garibanim
Severim.
su gibiyim