Yanlış kararların arkasında durmak, hüsran yaşamaktan başka bir şey değildir. Sonuçta insan kendisinin bile yanlış olduğu bir şeyi neden savunup, karakterini heba etsin ki?
Zararın neresinden dönülürse kârdır. Elbette yanlış yapmadan doğru bulunmaz ama yanlışta ısrarcı olmamak lazım.
Duruyorum. Çünkü o hatayı yapan benim. Önemli olan bu yanlış kararı doğruya çevirip tekrarlamamaktır.
İşin içinden çıkamıyorsam, nasıl çıkmam gerektiğini bir bilene danışıp hatamı düzeltirim.
Çünkü karar ne olursa olsun arkasın da durmak gerekir. Ben bu kararı vermedim demişsek kendimizi kandırırız. Bir insan kendini kandırmaya başlarsa herkese yalan söyler. Yalan söyleyen birinin de etrafı yalancılardan oluşmaya başlar.
Olayların hep birbirini zincirleme takip etmesi, insanı benliğinden uzaklaştırır. Bir kere ipin ucu kaçınca artık sen başka birisi oluyorsun.
Yanlış konusunda ısrarcı olmam. Zararın neresinden dönersek kardır diye düşünüyorum. Aldığım karar bana zarar veriyor ve hayatıma negatif yönde etki ediyorsa tabi ki arkasında durup ısrarcı olmam.
Şöyle bir şey olur ben de yanlış olduğunu biliyorsam ben hata yaptım evet bunu biliyorum bundan gurur duymuyorum ama ne yapayım olan oldu düzeltebileceğim bir şey ise elimden geldiğince denerim.
Tam da arkasında duruyorum her daim. Hata yapma silsilesi halinde istikrarlı bir şekilde ilerlerken, çizgimi bozup doğru bir şey yapmamaya da özen gösteriyorum üstelik 🤣
Eğer arada zarar vermek istemediğim kişiler varsa bu anne olur çocuk olur veya başka bir kişi aldığım kararın arkasında dururum çünkü bu kararı aldığın için kimseye bedelini ödetemem haksız yere Gerekirse kendi hayatımdan Ödün verdim ama yinede net olurum arkasında dururum herkesin psikolojik sıkıntılar olabilir ama her şeye rağmen dimdik ayakta durmak her kadının ve her erkeğin yapabileceği bir şey değil çünkü her sorunda kaçan yarı yolda bırakan çok insan var 💯
Yanlışsa yanlış. Ben yanlış yaptığımı kabullenebilirim, gerekli görürsem arkasında da durabilirim ama başkaları "sen yanlış yaptın" diyerek üstüme oynayamaz. Buna izin vermem.
Almış olduğum yanlış kararlar var mı bilmem aslında şöyle her zaman dert yandığım nokta aşırı dürüst olmam çünkü açık sözlü dürüst insanları genelde kimse sevmez ama olsun bu huyumdan karakterim den ödün vermem vermedim yanlış olduğunu düşünsem de