ben büyüdükçe daha çok farkına vardım bunun maalesef aile çok önemli mesele sadece para değil herkes çocuk yetiştiremiyor doğurayım karnını doyurayım okulla yollayayımla bitmiyor maalesef eğitim sistemimiz de çok yetersiz nice yetenekler heba oluyor her şey matematikmiş gibi davranılıyor kendime acıyorum... sizde durumlar nasıl hayatınızdan memnun musunuz?
Hiç yanlış ailede veya yanlış yerde doğduğunuzu düşündünüz mü?
Evet bunu her zaman düşünüyorum. Maalesef söylediğiniz gibi yemek vermekle, ilgileniyormuş gibi yapmakla aile olunmuyor.
Aile olmasını bilmeyen insanların elinde, çocukların hayatları paramparça oldu. Hayatları bambaşka zorluklar içinde geçiyor ve maalesef insanlar bunu fark edemiyor. Tanrı böyle çocukların yardımcısı olsun.
Ben yanlış bir sülalede doğdum. Onlarla tamamen zıt kutubum. Bende bunun büyüdükçe farkına vardım. Aile yapısı insanın hayatındaki en önemli şeylerden biri olduğunu düşünüyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Aile kesinlikle yanlış bunu hep düşündüm ama evde doğmuşum bu yüzden karışmış olma ihtimalim de sıfır ama kesinlikle yanlış ev ve aile. Hakkım olan bu değildi ama yapacak şey yok. Artık onlardan uzağım tek çözüm buydu