Kişilik & Karakter Sahip olduğun tüm hatıralar silinse bile asla hafızamdan çıkmaz dediğin anılar nelerdir? Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Sahip olduğun tüm hatıralar silinse bile asla hafızamdan çıkmaz dediğin anılar nelerdir? Sahip olduğun tüm hatıralar silinse bile asla hafızamdan çıkmaz dediğin anılar nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Gerçekci konuşcam tüm hatıralar silinmiş anı manı yok misal de yok öylr bir anı yok ben de yani ahaha 1 2 Yorumla Catutigernos +1 yıl hahahah tüh kaçırdık desene tüm hafızan silinmeden önce sorsaydım keşke soruyu :P Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Ayneeeeen🤪 Yorumla
SenDelisinn Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Caminin önündeki sucukçu dükkanı ve sucukları asla hafızamdan çıkmaz 🤪 bence gayet iyi anı örneği 🤪 1 4 Yorumla Catutigernos +1 yıl hahahhaa şifreli konuşman iyi oldu :P SenDelisinn +1 yıl Eee tabii ki işimizi biliyoruz :D yoksa avlanır görüşüm Catutigernos +1 yıl hahahaha avlayan kim olurdu acep :P SenDelisinn +1 yıl Belki sen :D belki de çay gibi dağıtılan bazı yetkilere sahip insanlar..
ɯǝๅɐๅǝ Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ben her şeyi unuturdum ya. Önemli olan rezil olduğum hatıraları diğerlerinin de unutması 1 3 Yorumla Catutigernos +1 yıl o anıları unuttuğunda diğer insanlar sana bunu hatırlatacak ne güzel işte :P Yorumla ɯǝๅɐๅǝ +1 yıl Hııı sorma Yorumla Catutigernos +1 yıl Sormadım söyledim 🤪 Yorumla
yasminnnnnnnnnnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Hangi birini sayayım ortak. Çok var 😅😅 1 2 Yorumla Catutigernos +1 yıl Başla bir yerden 🤪 Yorumla yasminnnnnnnnnnn +1 yıl Ben yorulurum. Ahhh ahhh 😅😅😅 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Babam asla çıkmaz hafizamdan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gerçekci konuşcam tüm hatıralar silinmiş anı manı yok misal de yok öylr bir anı yok ben de yani ahaha
hahahah tüh kaçırdık desene tüm hafızan silinmeden önce sorsaydım keşke soruyu :P
Ayneeeeen🤪
Caminin önündeki sucukçu dükkanı ve sucukları asla hafızamdan çıkmaz 🤪 bence gayet iyi anı örneği 🤪
hahahhaa şifreli konuşman iyi oldu :P
Eee tabii ki işimizi biliyoruz :D yoksa avlanır görüşüm
hahahaha avlayan kim olurdu acep :P
Belki sen :D belki de çay gibi dağıtılan bazı yetkilere sahip insanlar..
Ben her şeyi unuturdum ya. Önemli olan rezil olduğum hatıraları diğerlerinin de unutması
o anıları unuttuğunda diğer insanlar sana bunu hatırlatacak ne güzel işte :P
Hııı sorma
Sormadım söyledim 🤪
Hangi birini sayayım ortak. Çok var 😅😅
Başla bir yerden 🤪
Ben yorulurum. Ahhh ahhh 😅😅😅
Babam asla çıkmaz hafizamdan