Merhaba ; hayatın en güzel yanı sevdiklerinle saygılı bir şekilde hayat sürdürmek ve mutlu olmak ama bunu isterken sahiden gönülden istemek gerekiyor ki o zaman bu gerçek olsun ve samimi bir ambians ortaya çıksın tıpkı sizin şu resimde bize yansıttığınız sıcaklık gibi bu sebepten ötürü samimiyetin yerini gerçekten hiçbir şey dolduramıyor ❤️🙈 soru İçin teşekkür ediyorum kolay gelsin iyi eğlenceler 😌
Ben öncelikle açıklamana katılıyorum. Gerçekten yanımda güzel dostların varsa hayat her koşulda çok daha çekilir hale geliyor insan adına. Bunun yanında sağlık ve huzurda varsa tüm zenginlikler senindir demektir. İnsan sevenleri ile çok daha mutlu hissediyor kendini. Yani düşünsene iyi günde, kötü günde her zaman yanında seni destekleyen ve yanında olan birileri olması gerçekten harika bir duygu. Bana göre dünyanın en büyük zenginliklerinden biridir. Günümüzde böyle dostluklar çok az olmasına rağmen..
Hayatımın en güzel yanı açıklamada söylediğiniz gibi Aile ve sevdiklerimizi her zaman yanımızda olması Ama sadece bu değil Kendimle barışık olmayı seviyorum çok şükür sağlığım yerinde hiçbir sıkıntım yok üzüleceğime beni üzebilecek hiç kimse yok bence bundan başka huzur verecek bir şey olamaz herhalde paraya zaten hiç ihtiyacım yok O yüzden hayatımın en güzel yanı şu an yaşadığım yaşlarım ♥️
Dış etkenlerden herhangi bir durum olmadığı takdirde, sakinliğini seviyorum hayatımın. Daha az koşuşturmalı, daha az yorucu ve daha az insan olmasını seviyorum...
Sevdiklerim ve yanımda olmaları tabiki. Hayatın en güzel yanını bilim araştırmaları bile araştırmaya dururken Yunus Emre bunu asırlar önce söylemiştir.