Hayatımın en güzel kısmı her güne sağlıklı uyanmaktan ibaret, şimdi insanların birçoğu sevgilisini evlendiği eşini ya da hayatında olan anne babasına ailesine örnek verecek. Eğer ki bir insanın sağlığı yoksa bu saydıklarımızın hiç birinin kıymeti olmaz, sağlığı yerinde olmayan insan hayatta zevk alamayan insandır ondan dolayı hayatımın en güzel kısmı her sabah güne sağlıklı bir şekilde ve Allah'a şükrederek uyanmak olur ve her gün Müslüman olarak dünyaya geldiğim için şükretmekten ve her zaman benden daha kötü durumda olan insanları bu hayatta beterin beteri olduğunu düşünerek yaşamak hayatımın en güzel kısmıdır. Allahü Teala şükür edersiniz nimetinizi arttırırım buyuruyor. Dolayısıyla sağlıklı uyanmak ve şükretmek hayatımın en güzel kısmından ibaret olduğunu söyleyebilirim.
En güzel kısmı sadece 1,5 ay sürdü koskoca 19 yılda sadece 1,5 ay yinede şükürler olsun ne diyeyim demek ki Allah o kadar layık gördü hiç yaşamayadabilirdim ama yaşadım allah o 1,5 ayı bana unutturmasın
Yeni aşık olunan ve karsidakinin de sana boş olmadigini bildiğin dönemler sonra ondan itiraf gelmesi ilişkiye başlamanız ilk hayal kırıklığına kadar süren o süreç