Yalan söyleyeni kaynar kazana mı atmalı yoksa asmalı mı 😂
Ben; sessiz kalırım, içimden konuş konuş dinliyorum yalanlarını der zamanı gelince de yüzüne vururum 😌😌

Doğrusunu bildiğim yalanları dinler, final de güle güle derim. Sonuç olarak yalanlarıyla beni kaybetmesini geçtim, kendisini eksiye düşürür. Kendisine saygısı olmayan bir insana da benim saygım olmaz.
O yüzden dürüst insanlarla vedalaşsam bile her zaman yanların da olurum. Çünkü dürüstçe bir şeyleri söylemiştir. Veda girse bile araya gelip derse ki nasılsın? dönüş yaparım ona çünkü dürüsttür.
Yalan söyleyen bir kere benden eksiyi yedi mi isterse ağzıyla at tutsun getirsin olmaz.
Eğer itiraf ederse sebebini sorarım niye söyledin diye ama biraz güvenim kırılır
Yakalarsam muç muç yaparım 😜 dermişim
Birgün hesabını sorarım biletini keserim
Cevap
9Cevap
Hemen bozuyorum ben.. Beni saf-s*lak yerine koymak kimin haddine?
Olmuyor ki. Guveniyorsun tekrar tekrar tekrar..
Hep kandirildim hepp. Iliskilerde hic sansli olmadim. Bana gosterilmek istenen sey ne hic bilmiyorum kocam yalan makinasi gibi..
Evlenmeden onceki sevgililerimde beni kandirirdi yalanlar soylerdi. Esim de oyle. Saf gibi inanip tekrar yakalamak varya dunyadaki en nalet sey. O yuzden hayattan nefret ediyorum ve babama bile guvenmiyorum artik..
Yalan söyleyen insanların yalanları ortaya çıkınca ben onlardan soğuyorum ya
Salağa yatarım önce, delil toplar hiç beklemediği bir anda yüzüne vururum yalanını.
Yani yalana bağlı. Küçük yalanları hepimiz söyleriz
Gider konuşurum, neden derim güzel bir açıklaması yoksa konuşmam bir daha.
İnanmış gibi yaparak 🤣
Benim taktik..
Kanıtlamadan bir şey yapma :)
Tek ayak üstünde durma cezası veririm
Kendi haline bırakırım
Direk iletişimi kesiyorum.
rezil ederim.
Soğuk davranırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?