Evet, vazgeçtiğim hedeflerim oldu. Tabi ki bir süre denedim, zorladım ve direndim.. Baktım olmuyor, bende oluruna bıraktım. İnsan bazen kendinde aynı enerjiyi bulamıyor. Ne kadar uğraşırsa uğraşsın, çabalarından bir karşılık alamayınca vazgeçmek ve pes etmek zorunda hissediyor.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Hedeflerimin bazılarından geçmişimdir evet.. Çok uç noktalarda hedefler belirlemem ben kendime aslında.. Gerçi genele bakarsak herkes kendi skalasına göre hedefler belirlediği için bazı hedefler bize ufak gelirken bazı insanlar için arşta görülür.. Kolay pes eden bir insan değilim ve mücadeleyi severim.. Eğer vazgeçtiysem muhakkak sağlam bir nedenim vardır.. Bazen bazı hedeflerden vazgeçmek daha iyilerini doğuruyor.. Keyifli günler..
Şimdilik vazgeçmek demeyelim de ertelemek zorunda kaldım gibi bir şey. Daha doğrusu yolumu değiştirdim. Tekrar o tarafa gider miyim orasını bilemem, zaman gösterecek.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tam vazgeçtim diyemem ama bir hedefime ulaşabileceğime dair umutlarım iyice tükenmişken tam vazgeçecekken o hedefe ulaştım. Onun dışında hiç olmadı
Vazgeçtim. O günün şartları ile zaten imkanım yoktu. Nasip değilmiş dedim vazgeçtim. Pişman değilim, belki o istediğimi yapamadım ama bir çok kapıdan içeri girip kendimi kabul ettirdim.
Evet. Kendime belirlediğim her bir hedeften şaşmış durumdayım. Hayatımda çok şey değişti, hedeflerim de onlarla birlikte değişime uğradı/uğramak zorunda kaldı.
Ancak umut ve çare bitmişse vazgeçerim.. Aksi halde yeterki isteyeyim onu her neyse.. İnat edip ya da hırs yaptığımdan değil, gerçekten erzu ettiğim için pes etmem asla.. Ya kaçar ya da uçar kurtulması için..
Koydugun hedeften vazgectigin an bitmişn demektir. Fakat hedeflerini asiri yuksek tutmayacaksin yoksa ulasamazsin. Hep bir fazlasi olarak tutmak gerek basamak basamak.