Yeni duydum. Enteresan fikirleri var.
Gerçi daha adını sanını bilmediğimiz çok fazla oluşum mevcut. Fazladan kastım, insan adedince…
İrade ve kader anlayışı mühim.
Gerçi daha adını sanını bilmediğimiz çok fazla oluşum mevcut. Fazladan kastım, insan adedince…
İrade ve kader anlayışı mühim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kadınların hep best erkeklerin peşinde koşmasından, normal insanlarla yetinmeyi bilmemesinden artık erkeklerin %80'i incel sınıfında kaldı.
Best erkek tanımını sadece madde planında yapmak tutarsız işte
Bunu siz yapıyorsunuz, biz değil.
Biz kimiz :’ şahsen benim perspektifimde mevzu çok başka. Kaldı ki bu love işleri akılla izah edilir gibi de değil pek. Yürek ve gönül ayrımı bu noktada kayda düşsün.
Biz de diyoruz ki işte; Kadınlar artık gönülle falan seçim yapmıyor. Zengin olsun, yakışıklı olsun, lüks arabası olsun onlar için her şey tamam. Keşke gönül ile seçimler yapılsa ancak artık o işler öyle değil.
Tabi ki öyle değil ama şöyle dersen anlarım. ‘Benim istediğim kadın (lar) ın arayışı bu yöndeydi.’
Yoksa her insan ayrı bi alem bu kadar genellemeyle sağlıklı sonuçlar bekleyemeyiz:’
Benim istediğim kadın gibi bir durum söz konusu değil, zaten ben bu kriterlere takılmıyorum benim için bir engel değil. Ben etrafımdaki kız arkadaşlarımın neredeyse tamamının asıl arayışının bu olduğuna şahit olduğum için söylüyorum. şu an farklı kategoride erkek arkadaşları olabilir, kendi imkanları dahilinde elde edebilecekleri max. seviye bu olduğu için ama gizliden gizliye bütün kızlar bunun peşinde, imkanları olsa direk..
İyi de bu cinsiyeti aşan bi mevzu değil mi? Yani tıynet ve karakter meselesi bildiğin :d
Ama işte bakış açılarımız farklı.
Bana göre, birini sevmek gayri iradi. Hatta bir ‘şey’i diyelim. Sevince de iki beden tek ruh gibi bi tamamlanmışlıktan bahsediyosak senin saydığın sebepler komik kalıyo.
Valla hemcinslerinin saydığı sebepler bana da komik ve saçma geliyor bütün mesele de bu zaten :)
Ya da komik demeyeyim, onlar bi sebep olmaktan çıkıyor diyelim.
Bu mevzu çok derin, sevgi yaratılış sebebiyse nihayeti insan odaklı kurmak da çelişkili ve sancılı.
Yani güzel konuşuyorsun ama günümüz için biraz yetersiz. Zaten bütün dert günümüzde sevginin ve aşkın bir öneminin kalmayışı değil mi? Zaten bunlar bahse konu olsa bunu konuşmuyor olurduk, sorun çıkar ilişkilerinin belirleyici olması.
Günümüzle alakası yok ki. İnsanlığın var olduğu zamana kadar çekilir bu. Çünkü duygular ve yönelimler belirli. Akıl bi yanda ama aklı domine etmeye çalışan şehvet ve hiddet bi yanda, ruh bi yanda.
Filan filan…. Nasiiiip diyelim :d
Seninle baş edemiyorum, dediğin gibi olsun :)
Ahashha bi sus be gece gece ne kafa ütüledin diye çevirdim :d
Yani kafa ütülemedin de farklı dünyaları konuşuyor gibiyiz sanki :D Ben 2022'den bahsediyorum sen 2012 :D
Zaman ve mekanı aşan bi aşk temennisiyle sırlayalım o zaman :d
Ya hanımefendi bu post ile ben dert sahibi oldum Hahahahah Aşk diye bir şey kalmadı sorun da buuuuuuuu hahaha delirdim :D :D :D
Aa teessüf ederim. Asılsız haber bu inanmayınız mirim
Umarım aşka olan bu inancınız ile sevdiğiniz bey'i delirtmeden mutlu ve aşk dolu bir hayat sürersiniz hanımefendi..
Umarım siz de aşka olan bu inanmayışınızdan bi sürprizle karşılaşırsınız da çok sever çok sevilirsiniz:d
Hadi inşallah, çok isteriz :D
Bakirim ama incel değilim. Hayatta üst üste gelen sorunlar ve fırsat olmadığından dolayı. Parayla da yapmak istemedim.
Bir de sebep algıları fazla materyalist geliyor.
Kalp, muhabbet, uyum, bakışlar ne bileyim bazı insanlar bazı insanların diğer yarısı gibi ve pek bi matematiği de yok.
Bu kafalar değişik şeyler. Bu kavramlara aitlik hissetmek, takıntılı olmak akıl sağlığını kaybettirir.
Bu kelime iki gündür gözüme çarpıyor
Twitter kör olasıca
Aynen bacı, orada görmüştüm iyi hatırlattın
🤜🏼🤛🏼
O nedir
Hshdhdjehsbsbwb
Ne anlamalıyız buradan :dd
Bnde yeni duydum
Ne demek incel