Bence yapamayız nasıl ki çevresi geniş insana aaa ne sosyal ne çok güvenen biri demiyorsak aksi durumu da düşünmemek lazım
Mottomuz belli az insan çok huzur ✌️
Mottomuz belli az insan çok huzur ✌️
Selamlar,
Elbette bu yargılanacak bir şey değil. Ben bunu güvensizlik ya da eziklik olarak görmüyorum. Tamamen insanların kendi seçimleri olarak saygı duyuyorum. Açıklamanda çok güzel olmuş. Ne kadar az insan o kadar çok huzur mottosuna bende inanıyorum. Hiç insan olmasın demiyorum tabi ki. Fakat az ama öz olması kuru kalabalıktan çok daha iyidir. İnsanı daha iyi hissetmesine sebep olabilir. İyi günde, kötü günde hep birlikte olmak en güzeli. Yani en azından böyle düşünüyorum.
Merhaba
Ben şahsen yapamam.
Muhtemelen o insan hayatına gereksiz bir kalabalığı almayı doğru bulmuyordur.
Bazı şeyleri yaşamadan ders çıkarmıştır.
Sütten ağzı yananları dinlemiş çoktan yoğurt kısmına geçmiştir.
Sağlam arkadaşlıklar ve dostluklar da kurma konusunda ehlileşmiş başka bir dünyanın içinde at koşturur kıvamdadır.
Kafası rahat, rehberi sadedir.
Derdin olduğunda ararsın ve seni saatlerce dinleyecek durumda olursun öyleleri ile.
"Ben sana birazdan döneceğim" deyip 3 gün sonra aklına gelenlerden olmazsın.
Daha gerçekten sayarım da sayarım.
Belki de aşırı sosyalliği sevmiyordur? Şahsen bende güven problemi zaten hat safhalarda ancak normalde de öyle aşırı aktif yaşamayı da sevmem.
Benim cumartesi ekibim var biliyorsun onların dışında çevrem pek yoktur. Aynen senin gibi az insan çok huzur diyorum. Yeni insanlarla tanışmaya da kapalıyım
Cevap
13Cevap
Yapabiliriz, yaparım, benim için yapabilirsiniz.. 😄
Yapılamaz. Çevrem çok genişti. Hepsine yol verdim. Güvene gelince güvenlik bir sorunum yok
hayir o insan kafam agrimasin derdir cevre yapmak kolay..
yok çok doğru bir genelleme değil... çok sosyal insanların da güven problemi olabilir.
Dertsiz aşım kaygısız başım 🙂
Hayır , az insan çok huzur
Kimseye güvenmemek en güzeli.
az insan cok huzur :)
Aynen az insan çok huzur daha iyidir
Hayır yapamayız.
Yapamayızzzzz
Hayır
Evet
Yapamayız bence.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?