'Benim sağım solum belli olmaz.', 'Dengesizim ben her şeyi yaparım.' gibi cümleleri neden kullanır? 'Ben kötü insanım üzerimci erkeklere mi özenti mi oluyor? Halbuki dengesizlik ve tutarsızlık karakteri oturmayan, ne istediğini bilmeyen ve büyümeyen insanlardır. Neden bu cümle ile övünürler?
Sanırım “sağım solum belli olmaz” gibi tabirlerle monotonluktan uzak, her an herşeyi yapabilecek, yeniliklere açık bir potansiyel taşıdığını söylemeye çalışır insanlar. Ayrıca maalesef (bence) bu günümüzde kadında aranan bir özellik. Yani: darlamasın, sabit fikirli olmasın, ev hanımı gibi otoriter değilde daha çok her an seni şaşırtabilecek havası versin. Ve evet erkeklerde olan serseri imajı gibi denebilir. Bana gelirsek, ben gerçekten çok dengesiz olabiliyorum. Duyguda ve davranışta. Kadınlar hormonel olarak belki de gerçekten her an ağlayabilecek durumda olmalarının yanı sıra, kıskançlık ve haset duyguları sayesinde bir anlık alev alıp dünyaya yakabilirler. Dürüst olun, herkesin aklına en az bir kaç kadın geldi.
Ben de bunları kullanıyorum ama övünmek için değil. Bu hareketlerim bana komik geldiği için gülerek anlatıyorum, aslında şikayetçiyim bu hallerimden. Neyse soru tam olarak bu değil 😅 kendim dışında bundan bahseden birine denk gelmedim sadece dengesizlik yapıp bunu kabul etmeyen birine denk geldim ki o baya kötüydü
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Dengesizlik övünülecek bir şey değil aksine eksi yönünü baştan karşı tarafa iletip temkinli olmasını sağlamak amacıyla söylenir. En azından benim açımdan böyle. Bununla övünmüyorum. Ayrıca üzerimci erkeklerin, özenilecek hiç bir özellikleri yok. Havaları aşık olana kadar sürüyor😂
aslında her duruma farklı tepki verdikleriyle övünme sebepleri bilinmezlik olduğu için karşısındaki erkeğin ona karşı tavrının her zaman aynı olmasını beklemekten oluşuyor :) biz her şeylerine tutarlı şekilde tepki verirsek önemseniyoruz
Her duruma göre farklı tepkiler verebileceğini söylüyor. Aslında bu dengesizlik değil karşısındaki kişinin tutumuna ve ona verdiği değere göre her an her şey yapabileceğini söylüyor. Kızlar Bir Adım Öne Kadın kendini anlatmaya çalışıyor. Bakış açısı işte siz başka anlıyorsunuz, başkası farklı anlıyor. Kisinin bakış açısı ile anlatilmak istenen farklı anlamlar kazanıyor.
Aslında karakter olarak zayıf biridir bunu farkettirmemek için devamlı tehtitvaki dolanır durur ortada. Ben dengesizim, asarım keserim , ben deliyim heeyt 📿 bir de lanlı lunlu konuşur bu tipler. Ama normalde fırtttır. Sadece diline vurur içi bomboşdur..üflesen yıkılır haha
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Erkekler gibi yalan söylemeyiz en azından.. Neyse o dur.. En azından kestiremediğimiz durumlar varsa baştan söylüyoruz.. Bazı erkekler de kendilerinden emin konuşup sonradan çark ediyor.. Keyifli geceler..
Dengesiz değilde Sağı solu Belli olmayan diyebiliriz buna daha doğru olur oda Şundan kaynaklanıyor erkekler çoğu zaman olaylara düz bakar ama kadınlar kurcalamayı sever daha uyanıkdırlar erkeklere göre ama böyle olmak bence daha güzel en azından etrafında ne oluyor ne bitiyor sağır kalmıyorsun her şeyin farkındasın ona göre hareket ediyorsun o yüzden çok şükür ki böyleyiz bence 😇☺️🌺