Kadınlar neden bu kadar dengesiz?

Merhaba. Biz sevgilimle ayrılalı 3 ay oldu. Saçma sapan kıskanclıklardan dolayı sonra 2 defa barışıp ayrıldık ama hiçbişey olmadı kıskanclık falan.Sonra sevgilim ben sıkıldım artık hep aynı şeyleri yapıyoruz dedi.Kuzenime sordum onlarda aynı şeyleri yapıyolarmış dedi.Bende normal dedim.Yapılcak herşeyi yaptık çünkü dedim. Sonra biraz zaman geçtikten sonra 2 ay sonra konuşmaya başladık işte hatalar bunlar falan diye sonra işte sana ihtiyacım var falan dedi. Herşey güzel gidiyo ama arkadaş gibi arada elini tutuyorum öpüyorum sarılıyorum oda karşılık veriyo işte.Eskisi kadar sevmiyorum ama hoşlanıyorum diyo.Ondan sonra dershane sınavı var ona giriyoruz beraber.Dershane başlıyo 2 gün normal 3. gün birden soguk davranmaya başlıyo işte konuşmuyo mesaj atmıyo aramıyo.Bu sene lys ye gircek acaba bundan dolayı mı yapıyo bunu anlamıyorum.Sınavı kafama takmıyorum diyo ama bence takıyo ben yardım etmeye çalışıyorum kabul etmiyor.Mesela ben 2 hafta önce hasta oldugumda geldi bana işte oynaştık falan öpüyorum oda öpüyo sonra yapmıyalım lütfen diyo ama kendinide geri çekmiyo. gözlerine baktıgımda hep beraber oldugumuzdaki gibi bakıyo. Anlamıyorum yani bu kadınları. Nedir bu.?
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün ayrıldıgım sevgileme selam bile vermedim bakmadım yuzune.Derslerde arada bi bakıyodu farkettim bunu 2 defa gözgöze geldik birincisinde ben cevirdim 2.de o ne bakıyosun der gibi kafasını salladı bende sen bana bakıyosun dedim kafasını çevirdi.Bir kız o kadar aramızda geçeen şeyleri unutmuş olabilir mi?İlk herşeyini bende yaptı.İlk benle beraber oldu.Ayrılalı 3 ay oldu sacma bişeyden.Hiç arayıp sormıcam onu.Ben arayıp sordukca bana karşı hep dengesiz davrandı.O merak edip arasın istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
1 haftadır ne görüyoruz birbirimizi ne de arayıp soruyoruz . hiç bi şekilde bişey yapmadı. mesaj atmadı aramadı. nerde nasıl neler yapıyo bilmiyorum.Gizlice göremiyorumda onu merak ediyorum.Daha beklemeli miyim ki arayıp sormamak için.
Kadınlar neden bu kadar dengesiz?