Kişilik & Karakter Kin tutan bi insanmısınız? sevimliihatun Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kinci yapılanı unutmayan düşmanlığı ve yapılanı içinde tutan birimisiniz?Değilseniz kinci insanlara karşı düşünceleriniz nelerdir nasıl görürsünüz kinci kişileri?Ben Kendi şahsıma evet kinci biriyim üstünden yıllarda geçse asla unutmam ve içimde beslerim yapılan şeyi ve mutlaka öcünü alırım peki sizler🤍 Kin tutan bi insanmısınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ahmettt555 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Bana yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmam eğer biri benim gerçekten damarıma basmış ise Allah yardımcısı olsun çünkü ben olmayacağım. Yani ufak tefek şeyleri önemsemem ama canımı çok yakar ise o zaman işler değişir. 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kolay kolay kin tutmam. Ama birkaç kişi var ki ölene kadar onlara kinim sönmez 1 2 Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla sevimliihatun +1 yıl Bende teşekkür ederim 🌼 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kinci değilim işim olmaz daha önemli işlerim var. 0 0 Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Çok kinci biriyimdir vede sinsi adama neler neler yaparım tabiri caizse düdüklerim de bilmez benim yaptigimi 1 0 Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl Yapılan yanlışı unutmam ama intikam almak için değil. İntikam almakla uğraşmam. Hata yapanı silerim bu kadar. 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Geç tutarım ama tuttum mu iyi tutarım.. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Kin tutmam 1 0 Yorumla
mertavsar Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Hayır kin tutmam ama karşıdaki kişi beni sürekli üzülüyor sa onunla bidaha konuşmam 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yapılanı unutmam 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar