Evet, tutarım ama intikam boyutunda değil. Kimseden intikam alma hayali kurmuyorum. İntikam duygusuyla beslenecek biri değilim. Ne de olsa herkes bir gün ettiğini bulur. O günün gelmesini bekliyorum.
Hayır kin tutmam insanlara, nereye kadar birilerinden nefret edip, kin tutacaksın ki? Bazen bazı şeyleri ya da kişileri olduğu gibi kabul etmek zorundayız, çünkü elimizden başka bir şey gelmez. Kin tutarak kendimizden de ödün verebiliriz, bu da ne kadar mantıklı olur ki? Mutlu olacağımızı düşünmüyorum birilerine kin tutarak açıkçası. Kin tutmak da bana göre de değil, hoşlanmıyorum, mutlu da olamayacağımı biliyorum, o yüzden hiç o toplara girmeden, ne yapmam gerekiyorsa onu yapıyorum.
Evet kinci biriyimdir bana yapılan kötülüğü asla unutmam isterse o kişi bana dünyaları versin bin kez de özür dilesin ben bana yapılanı kolay kolay unutamam ve affedemem bana yapılan tek bir yanlışta hemen silerim karşı tarafı öyle de bir huyum vardır akrep burcuyumdur sevince çok severim nefret edince çok nefret ederim
Hayır kin tutmam. Benim ruhum özgür olmalı her zaman. Kafama bir şeyi takıp hayatımı duraksatamam. Olmamış sayar yoluma devam ederim. Küçük şeylerle uğraşmayı sevmem
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Çok önemli bir kişi ya da konu değilse hayatta umursamam.. Fakat ciddi anlamda canımı sıkma girişiminde bulunduysa karşı taraf asla unutmam.. Ben bana yapılan iyi ya da kötü şeyleri unutmam.. Bazı insanların attığı kazıkları saklarım ki gün gelip bana geri döndüğünde oturtacak yerim olsun.. Keyifli günler..
Ben hiç kinci biri değilim ya. Arkadaşıma küssem bile niye küstüğümü unuturum djdjdj Intikam almak falan da hiç bana göre degil yapamam. Intikam planları yapacak kadar vaktim de yok