Keyfiniz yerinde olduğunda kendinizi şımartır mısınız? Örneğin; sevdiğin bir yemeği söylemek ve tadını çıkararak yemek, güzel bir kitap alıp okumak, uzun zamandır beğendiğin bir kıyafeti satın almak ya da evde uzanıp sevdiğin bir filmi izlemek gibi..
En iyi yaptığım şeylerden biridir kendimi şımartmak. Çünkü ben kendime değer vermezsem kimse vermem. Bu hayatta önceliğim her zaman kendim. Bakım yaptırırım, masaja giderim, spor yaparım, kendime hediye alırım. Yani bir şekilde kendimi mutlu edebilirim. Bundan yana hiç sıkıntım yok. Her zaman açık çek gösteriyorum kendime.
Bugün çok çalışmışsam akşama bir duble içerim. Kalp kırmamışsam kendi mi sinemaya götürürüm. Fazla mesai yapınca bir şeyler hediye alırım kendime :D
Hafta bir yemek günüm var. Kendime o an canım ne çektiyse onu ısmarlarım. Bizim arkadaş ortamın da bir olay var, mesela bu hafta diyelim kimse yanlış bir olaya biri karıştıysa izin günlerimiz de buluşuruz bize 300lük jack daniles alır, çikolatasıyla öyle kolay kurutulmak yok. Yalan söyleme lüksleri de yok kız arkadaşları hemen ispiyonluyor haha :D
Ara ara kendimi simartirim. İstediğim canım çektiği yemeği canım çekerse şehrin ucuna kadar giderim. Bir cafem var çıkar gider Jazz Blues eşliğinde kahvemi içer kitabımı okurum. Bazen göl kenarına gidiyorum oturuyorum. Bazen gün batımını izlemeye giderim. Arkadaşlarla buluşup bir şeyler yaparım. Konsere gider ya da bir mekanda otururuz. SPA ya bile gidiyoruz. Hamam ve sonrasında bir masaj pamuk gibi çıkıyorum. İnsanın kendine zaman ayırması gerekiyor. Kendisi için bir şeyler yapması gerekiyor.