Bazen kabullenmek gerek. Evet, başarısız bir insanım.
Bazı insanların bu denli başarılı ve becerikli olması ilgimi çekiyor. ✓
Kafama koyduysam imkansız olmamak koşuluyla hiçbir şey beni yıldıramaz yıldıramadı da , fakat cüz'i yahuf önemli olmayan bir şey söz konusu ise üşengeçlik sağolsun zoru bırak o işi yapmama konusunda zirveye oynarım.
Ben teşekkür ederim hocam :)
Ya normalde cidden üretken biriyim de bu sefer hiç özenmemiştim aslında , şu haliyle bile beğenen oluyorsa şaşırtıcı :)
Önceden çok pes ederdim. Azim yoktu, uğraşmak istemezdim çünkü takatim yoktu.
En ufak bir olay olduğun da diyordum banane ama öyle olmadığını zaman geçtikçe anladım. Bu dünya da ayakta kalmak için pes etmemek lazımdı.
Sen her düştükten sonra ayağa kalmak istesen de, seni bataklık gibi aşağı çekmek isteyenler olacaktı. Ben ne zaman batacak olsam muhakkak bir tutunacak dal buldum. Sonra dedim ki ben neden bataklıkta geziyorum ki? O gün bu gündür pes etmem.
Amacıma emin adımlarla ulaşırım.
Rica ederim.
Tekrardan teşekkürler
Başarı kavramına bağlı. Gerçek anlamda bir keşif ve veya icad yapmak başarıdır. Ama beyaz yaka adı altındaki karıyer basamakları hikayesi pekte cezbetmiyor.
Rica ederim.
Başarıya ulaşmak hiç zor değil torpille başarılı olanlar gerçek anlamda başarılı olursa yılmazlar bence çünkü emek gerek cesaret gerek ve hırs gerek bununla beraber akıllı da olmak gerek en önemlisi de isteyerek severek yapmak gerekiyor yoksa bir yerlere gelmek pek de kolay olmayabilir umarım herkes istediği konuma geliyor dediğim gibi her şeyden önce istemek gerekiyor gerisi gelir zaten
Rica ederim
Teşekkür ederim
Cevap
6Cevap
Başarı hiç kimse için kolay değil!
Türkiye şartlarında imkansız oluyor.
başarıya ulaşmak disiplin ister ki o da bende var
Bizim basarilar kum saati gibi
Çok çalışmam gerekir
Kolaydır ama istemem gerek
Rica ederim. İki sırrı var bence.
Çok istemek ve harekete geçmek.