Hayır yok ama bazı insanların fazla sakinliğine imreniyorum hani olaylara karşı sakin kalabilmelerine ben de bu insanları idolüm olarak görüyorum ve bu şekilde ilerlemeye çalışıyorum diğer türlü çok konuşan çok kibirli insanlar gibi yol almak istemem şu anda bulunduğum yapımdan da çok memnunum Allaha şükür tebessümünüz eksik olmuyor kalbimizi kirletmemeye çalışıyoruz çok konuşmak değilde bazen susmakta en güzel cevap oluyor Ve karakterini en güzel şekilde yansıtıyorsun 🌹
Cana yakın, sevecen, güleryüzlü, saygın olmaları. İnsanlarla yakınlık kuramıyorum. Yabani, nemrut bir tip olduğum söylenir. Hiç takmam insanların ne düşündüğünü. Fakat sorun şu ki ben de bu halimden çok memnun sayılmam. İnsan sevmiyorum ama bir yandan da insanlarla yakınlık kurmak hoşuma gidiyor. Yıldız Tilbe'nin de dediği gibi; insanlardan nefret ediyorum ama onlar yokken de canım sıkılıyor.
Hıı var, hiç çekinmeden, belli etmeden rol yapabilenleri, rahatça yalan söyleyebilenleri, iki yüzlerine rağmen el üstünde tutulanları kıskanıyorum :D keşke benim de olsaaa..
Çok yorgun değilsem direk uyuyamam bende, iyice böyle göz kapaklarımın bi kaç kilo hissettirmesi gerek. Uykum çok hafif olduğundan en küçük bi seste geri uyanırım çünkü.
Onun haricinde yorgunum ama uykuya dalamıyorsam, online kitap okurum ve ya ilgi çekici bir video açarım, ( nasıl yapılır videoları, su altı videoları vs )
Sorunun asıl cevabına gelince, aşırısı iyi değil ama, Gamsız insanlara hayranım.. Geçen bir soru vardı bi kardeşimiz yazmış, ""Müdürü ile kavga ettiğim ve kovulduğum yere alışverişe gittim herkes mal mal baktı, ne var mk.. "" resmen kahkaha attım. Bunun gibi mesela.. :D
Kısmanmak değil de benim olayım imrenmek. Mesela müzisyenlere ve ressamlara çok imrenirim. Öyle güzel çalıp, çiziyorlar ki gerçekten çok iyi.
Mesela ney, piyano, gitar, bağlama v. b gibi kulağa hoş gelen aletler. İstesem çalar mıyım evet ama çok güzel bir sesim yok ben çalıp, söylemeyi seviyorum :)
Ressamlar da doğuştan bir yetenek oluyor, o yetenek yoksa ne kadar azim edersen et ben hala ilk okul resimlerinden çizebiliyorum :D bir ev, güneş ve kuşlar.
Sabah saat 6 da kalkınız , sonra yatmayınız.3 gün sonra kafanız yastığa çeyrek kala uyursunuz. gün içerisinde uyuyorsanız uyumayınız, yatmaya yakın zamanlarda yiyecek tüketmeyiniz, bir kasede yoğurt yerseniz bebekler gibi uyuyabilirsiniz.
Elimin çabuk olmasını isterdim. Ama eli hızlı olan da detaycı olamıyor. Sabırsız olduğu için çok becerikli olamıyor. Benim elim biraz yavaş ama becerikliyim