Ders alırım. İnsanım, hatalarım olacaktır elbette ancak tekrarı bile isteye zevke girer. Ben bunu yapacak duruşta biri değilim. Hata yapmışsam özrümü diler ve çok dikkatli olurum.
Yaptığım eğer hata ise bundan doğan sonuçlardan ders çıkarırım eğer hatam başlarına zarar verecek nitelikteyse bu hatayı tekrar etmem. Evet yıllardır söylenen bir söz var hatasız kul olmaz elbette hatasız kul olmaz önemli olan hatalardan ders çıkarıp ona göre davranmalı insan. Hatanın 3 çeşiti olduğunu düşünüyorum. İstemeden yanlışla olan hatalar Yaptığının hata olup tekrar bilerek isteyerek yapılan hatalar ( bu zevke girer) Ve yapılanan hatanın telafisi olmayacak hatalar. Diye düşünüyorum dilim döndüğünce düşüncelerimi belirtmem istedim yanlış bir talfüzde bulunduğumsa affola.
Ders çıkarıtırım elbette tecrübe olarak bakarım bana bir olgunluk kattığını düşünürüm ama bazı yapılması keyifli hatalar vardır onları yapmaha dewamkee
Sorumluluk sahibi her insanın yapacağı gibi sorunlarla yüzleşip, hatalarından ders alarak durumu düzeltmeye çalışmak bana göre değil. çünkü düzeltmeye çalışırken iyice bozarım. bu hayatta bir gerçek var ki, herkes hata yapar ama ihale her seferinde bana kalır.