Kayıpları değer olarak görebiliyorsak bu da bir tür kazançtır fakat öyleleri var ki kazanç olarak görebilmek fazla zor. Peki senin hayatına değer katan mı, değer kaybettiren mi daha çok?
Hayatına değer katan mı daha çok, değer kaybettiren mi?
İnan hayatımda çok çok az insan var. Yakında mülakat yaparak insan alacağım öyle bir konuma geldim çünkü. Böyle olunca da değer kaybettiren insan sayısı oldukça azalıyor. İnsanlara çok fazla anlam yüklemiyorum. Böyle yapınca da bir hayal kırıklığı ya da değer kaybı yaşamıyorum. Tabi ki çevremde çok fazla insan ve arkadaşım var. Fakat bunların bir çoğu bu bahsettiğin kategoriye giremiyorlar bile. Zamanında edindiğim tecrübeler böyle adımlar atmama ve seçici olmama sebep oldu.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Tabikide değer katanlar daha çok. Benim için bir anlam ifade etmeye, bana hiç bir şey katmayan insanları zaten hayatımda tutmuyorum. Bide lanet gibi çökenler var😬😬🤦♀️😂😂🖤🖤😂😂
KDVler bile hayatıma bazı insan müsveddelerinden daha çok değer kattı :) En azından mesaj veriyor bak olum hayat şartları zorlaşıyor ve her geçen gün pahalılaşıyor , güzel meslek sahibisin devam et , eşeklik etme , biriktir bir şeye yatırım yap , har vurup harman savurma , ihtiyaç sahiplerine yardım et , sonra kur yuvanı emekliliğe kadar devam et vs. gibisinden :)
Hayatıma müdahil olan daha çok. Değer katan ya da kaybettiren olmadı çünkü hayatımın değerini insanlara bağlamıyorum. Sadece bana bilgi ve deneyim katabilirler. O da olumsuz izler bırakmış olsalar da olmasalar da, bana kattıkları bir şey ☾
Ben sonu ne olursa olsun her hatadan pişman olmadan kendimi geliştirdiğim için onlar değer kaybettiremezler. Sadece bana düşük akıllılarla nasıl uğraşacağımı öğretmiş olurlar :)