Bu en iyi başardığım olayların başında geliyor bana göre. Çünkü kendi kendime her alanda yetebiliyorum. Kimseye minnet etmiyorum. Özellikle yalnız kaldığım zamanlarda başımın çaresine bakabiliyorum. Hayat bana bunları öğretti çok şükür. Birilerine bağlı kalmıyorum veya birilerinin varlığına ihtiyaç duymuyorum.. Kendi kendimi mutlu edebiliyorum.
kendimi yalnız hissetiğimde yaptığım tek şey nostalji müzik dinlemek erol büyükburç erkin koray cem karaca barış manço selda bağcan erol evgin yeliz selçuk alagöz ve rana alagöz şenay esmeray fusün önal üç hürel ajda pakkan edip akbayram v. s yalnız kaldığımda kafa dinlerim nostalji müziği sizede tavsiye ederim hoşunuza gidecektir
Kendimi yalnız hissettiğim zamanlarda kabuğuma çekiliyorum genelde. Kendimi dinliyorum. Ve kendime zaman veriyorum. Kendi kendime yettiğimm zamanlarda oluyor isin içinden çıkamadığım zamanlarda.
Zaten bu dünyada her daim yalnız değil misin? Annen, baban, kardeşin, eşin dostun vs emin ol bi şekilde bi yerlerde seni mecburen yalnız bırakır. Doğanın kanunu budur. O yüzden her daim yalnızsın. Ve bu nedenle hayatta her şeyin odak noktasına kendini koy..
Eskiden yeterdim ama şu an hayır yetemiyorum en basiti yanımda arkadaşlarımı arıyorum onlarla keyifli vakit geçirmek esprili diyaloglara girip sevildigimi hissetmek istiyorum..