AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Güzeller çok mu mutlu hayır aksine hem mutsuz hemde acı çekiyorlar.
Mutlular
Mutlular mı?
Ortalamanın biraz üstünde güzel veya ilgi çekici kadınların hayata bir adım önde başladıkları düşünülür hep. Güzellik pek çok insana göre büyük bir avantajdır. Bence bu her zaman hatta çoğu zaman doğru olmayan bir bakış açısı. Burada güzel kadınlar şanssızdır geyiği yapmayacağım ama güzelliğin her zaman sanıldığı gibi bir kadının işini kolaylaştırmayabileceği de bir gerçek…
Mesela iş hayatı ile başlayalım. Güzel bir kadınsanız ve meslek olarak mankenlik, oyunculuk veya p*rno yıldızlığını seçmemişseniz insanlar başarıyı hak ederek kazanacağınızı düşünmezler. Hem güzel hem akıllı hem de başarılı olamazsınız onların gözünde. Başarılıysanız da güzelliğinizin sayesinde olmuştur. Kim bilir o noktalara gelene kadar kimlerle yatıp kalkmışsınızdır!
Üstelik güzel kadınların söyledikleri hep daha az ciddiye alınır. Aynı lafları çirkin, yaşlı veya rüküş biri söylese dikkatlice dinleyen insanlar güzle bir kadından duyunca “Sen ne bilirsin ki” modunda yaklaşır. Onlara göre güzel kadın politikadan, ekonomiden veya teknolojiden anlamaz. Onlar sadece güzel olmak için yaratılmıştır.
Peki iş hayatında hiç mi kapı açmaz güzellik? Açar tabii ama eğer namuslu bir kadınsanız kapılar açıldığından daha hızlı kapanır. Çünkü size güzelliğiniz için kıyak geçen biri varsa hemen yaptığı iyiliğin meyvesini toplamak ister. Eğer hayır derseniz de jet hızıyla kapının önüne koyar sizi. İşin bir de sevgili kısmı vardır. Eğer sizin kadar ilgi çekici biriyle beraber değilseniz hemen adamın çok zengin olduğu fikrine kapılırlar. Yani sizi “zengin koca avcısı” yerine koyarlar. Çünkü siz sıradan birine aşık olamazsınız. Sıradan biriyle beraber olmanızın altında mutlaka başka bir sebep vardır onlara göre. Ve zannederler ki güzel kadınların kapısında hep güzel erkekler sırada bekler. Güzel kadınlar da sevgililerini “Oo piti piti” ile seçer. Halbuki güzel kadınların çoğu yalnızdır. Çünkü zaman zaman güzellikleri erkekleri korkutur. “Bu kız nasılsa bana bakmaz” der ve hiç yaklaşmazlar bazı erkekler.
Kısacası güzelsen hayat güzeldir herşeye rağmen çirkinsen aşağılık muamelesi görürsün.
Yanlış biliyorsun
Doğru biliyorum yaşadığım şeyler yalan değil hep aşağılandım.
Erkekler hep dalga geçti nefret ediyorum
ALLAH'A havale et
Valla bende cirkin ve mutsuzum tipim degistirmeye cok ugrasiyorum
Bende😢
Kendiyle barışık olarak
Yıktılar özgüven kalmadı
Cirkin kız yoktur, az Photoshop vardır.
Varız var
Kendine bakarak cirkin kiz yoktur
Mutluluk anlayışını görsele bağlamadığında.
Sevdigi var mı bu kizin
Hayır
Kafana kese kagidi gecir mutlu olursun
Tamam 😢
yemek yiyerek
Yemek yemek bile istemiyorum
ama yiyorsun
Bence sadece ergensin daha
Ergen değilim yüzüme karşı kaç kez çirkin dendi sürekli dalga geçildi
Annem bile çirkin olduğumu söyler hep
Hayır guzelsin. Aldım enerjini. Uzun siyah saçlı, yuvarlak yuzlusun
Değilim
Çilli ve çirkin
Oyle de guzelsin
Kabullenmek en doğrusu
güzel olsan mutlu olacağının garantisi var mı
En azından birileri severdi beni de
sevgının dıs guzellıkle hıc alakası yok belkıde kullanılırdın
Var
yok ne kızlar kadınlar var manken gibiler ama kullanılıp bir kenara bırakılıyorlar sevıyoruz ayagına
Manken ya da ünlüler umrumda değil çevremdeki mutlu güzelliği olan insanlar umrumda
Isi zor baya
Evet zor😢
Anin tadını çıkar
Çıkmıyor
Cikicak baska care yok
İçin güzel olsun dış görünüş onemsiz
Keşke öyle olsa ama öyle değil
Öyle olmalı
Kabullenerek
Başka bir mal daha
🧀olarak mutlu olur
kesin çirkin değil
Gerçekten çirkinim herkes öyle diyor
sadece özgüvensiz oluyor genelde kendini çirkin sananlar. kim niye çirkinsin desin durduk yere ya nerene çirkin diyorlar