Hani bazen bizi deliye döndüren konularda avazımız çıktığı kadar bağırmak, sorumlusunu deşifre etmek isteriz ama o isteğimiz sonra sessiz bir çığlığa dönüşür. Sizin bugünlerde ki sessiz çığlığınız hangi konuyu kapsıyor?
Sizin bugünlerdeki sessiz çığlığınız hangi konuyu kapsıyor?
belli ırk köpeklerin sahipleri tarafından dışarı atılması sokak hayvanlarının içler acısı hali evet belki önemli dğel gibi ama çok isterdim imkanım olmasını bir barınak vs açabilmeyi gönüllü hayvanseverlere para desteği yapabilmeyi
Bugünlerde sessiz çığlığım yok. Aslında beni rahatsız eden, sinirlendiren çok şey var ama her şeyin ters gitmesine o kadar alıştım ki artık bunu dert etmiyorum, edemiyorum. Hatta işler yolunda gidince korkmaya başlıyorum. İşler ters gitmezse rahat edemez hale geldim 😅
Afrika ülekelerinde imkanim oldukca avazim ciktigi kadar bagiriyorum ama bir sure sonra tam hep olmuyor.. Cocuklar hastaliktan vefat ediyor! Anneler cocuklarini veriyor yeterki yasamasi icin.. bu beni bitiriyor.
En son bir yetimhane yaptirmaya basladim tanriya burdan sukranlarimi sunuyorum bana bu dilegimde destek oldugu icin.
Bir kara buluttur içimdeki dağılmak bilmeyen Yağmur yağar durur ıslaklık üzerimde gitmeyen Düşüncelerim düşüşte yükselişe bir hayli uzağım Tükenişin sonunda açılan son perdededir ama içime sinmeyen..
Sıkılırsın bunalırsın. ağlayamazsın anlatamazsın. kelime yoktur içinde. ses hiç yoktur. ama bir çığlık atarsın ki birden. kimse duymaz. herkes görür. küfür küfür rüzgar yayar ortalığa. kimse duymaz ama sen rahatlarsın.
Kariyer de diyebiliriz, hayal kırıklığı da diyebiliriz, beklentileri karşılayamıyor olmakta diyebiliriz. Kısaca üni diyebiliri. Bu arada daha yeni o filmi izledim iyi denk geldi 😅.
Genel olarak gündem diyebilirim. Yine de arada paylaşımlarım oluyor. O kadar sessiz kalamam. Sessiz kalırsam Hz. Ali aklıma geliyor ve hemen bir kaç satır döküyorum.
En İyi Cevaplar