Size ihanet eden kişi bunun için sizi suçlasa ne hissederdiniz? Arkadaşınız akrabanız ya da bir iş arkadaşınız kim olduğu önemli değil size ihanet edip bir de bunun için sizi suçlasa ne hissederdiniz? Ben pek bir şey hissetmem kestirip atar bir daha muhatap olmam.
Size ihanet eden kişi bunun için sizi suçlasa ne hissederdiniz?
Başını falan kontrol ederim bir yere mi vurdu diye. Alkol mü almış ona da bakarım. Mantıksız bir yaklaşım olur çünkü.
Her şeyi yapıp gelip beni suçlarsa zaten gözümde bitmişken değeri komple silerim geçmişimden. Çünkü ihanetin her türlüsünün affı olmazken buna benim itmiş olmam imkansız. İlişki de sonuç olarak yapılacak şeyler bellidir. İlgi gösterirsin, seversin, dert tasa sorarsın ve varsa da çözersin. Şimdi ben bunları yaparken o gidip kafasına göre her şeyi yapıp, gelip beni suçlayacağı bir dünya zaten olamaz.
Suç bastırma çabası. Ahlaksızlığının ve yüzsüzlüğünün bu kadarı olur ancak. Onun yüzüne bir güzel tükürür ve sonra da ondan olabilidiğince uzağa giderdim.
Aldatılmanın bahanesi olamaz gibi klişe bir şey söylemek istemezdim ama öyle. Benden memnun olmayan benden ayrılsın aldatmak yerine. Önce ayrılsın, sonra ne halt yerse yesin yani sonuçta onu zorla tutmuyoruz. O yüzden kendi yaptığı hatanın ve iğrençliğin bedelini bide bizi suçlayarak ödetmeye çalışması sadece bir karaktersizlik örneğidir. Cidden çok sinir bozucu ve nefret ettirici bir şey.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bunu yaşadım. Aşırı derecede kırıcı ve yıkıcı bi durum hem ihanete uğruyorsun hemde sen benimle yeterince ilgilenemedin diye bu ihanetten sorumlu tutuluyorsun.
yegen karı kız arkadaşlarıyla içip geziyor arabayı çarpıyor bir değil 5 değil ehliyeti kaptırıyor pisliği bitmiyor abi senin yanına gelince nazar değiyor başıma iş geliyor diyor gelme sq kırığı sqtr git hala gelir