Evde psikolojim bozuluyor çalışmak istiyorum ama hiç çalışmadm şimdiye kadar eşimde hiç istemiyor zaten:((
neyapacam ben böyle
neyapacam ben böyle
l*n bizim erkeklerden bazıları ne kadar da ahlaksız tekliflerle gelmiş olum sizin ananız bacınız yok mu ne diye yavşıyorsunuz evli barklı kadına biri muhabbet edelim demiş öteki flört yapalım demiş
Onları şike ettim zaten pislikler:(
ister istemez komsun vardır
bir demlik çay demle tepsiye koy çık yanlarına
Tanrı misafirni kimse cvirmez
Haklısın
madem çalışmanı istemiyor düzensiz harcama yapta görsün bakalımm izin vermemeyiii :D
Cevap
12Cevap
Lol oyna
Ben esimi lola alistirdim şimdi baska oyunlara alistirdim dadandi ben gelene kadar bunlarla oyalaniyor yakinda canli bebekte alacam ona muhahaha iyice mesgul olur
Bazen is yerime gelir sekreterlere ayar ceker felan :)
evlenmeden önce bunları konuşman lazımdı malesef :( şimdide konuşarak çözebilirsin gerekirse yatakta felan yüzüne bakma kötü hissettigini onada hissetir
evden çağrı merkezi işi yapın size bir telefon veriyorlar ve binlerce numara, ürün tanıtımı satısı yapıyorsunuz.
Aa nasıl oluyor biraz açsana nekadar maaş veriyor?
Kariyer net, yenibiriş gibi sitelere bakın otrada ilanlar var.
bilgisayarınıza bir progam kuruluyor size müşyeri telefonları geliyor. satış ya da tanırtım yapılacak etin hazır veriliyor sizi sadece arayıp metni okuyorsunuz devamı satış ya da tanırım maaş değişken sanırım aranılan telefon sayısana göre oluyor
Evlilik kisvesi altında yapilan kölelik durumu neyap yap ikna et boyle ne esin mutlu olur nede sen kolay gelsin:(
Evde oturuyorsun yapacak bişey yok bak buradasın yazıyorsun istersen anlık mesaj kullan sohbet muhabbet vakit geçer. en iyisi skype
durmadan alışveriş yap para yetiştirmeye çalıssın sana yetiştiremediğinde zaten ister istemez senın ıstedıgın olucaktır zor bir süreç olcak ama dayanırsan istedıgını elde edersın
gün yap, arkadaşlarını cagır yemek yiyin dedikodu yapin masa krup okey oynayın
sende onun parası al çık dışarıya ye iç gez çalışmana izin vermiyorsa
flört yap can sıkıntın geçer :)
Şerefsiz. .
Neden çalışmanı istemiyor?
Hmm kursa git ona izin verirmi?
burada takıl
Dantel tek care
Of ya ne danteli:((
takıl bana:D
Çocuk yapın ☺️
Cocuk yap cocuk