Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
İnan ki bilmiyordum iki sene önce şüphelendim kendisinden kuzenin arkadaşı yollar kesince eski anı canlandı ve garip olan o iki anıda da oda vardı yanında o zaman onun yüzüne bakmadım ama bu kez kendi gelip baktı masaya gelip yani düğüne çünkü kardeşi evleniyordu zaten sezdim zaten hep bu sınavı veriyorum çok iyi biliyorum o işareti hep sezdim tuzakları kurtuldum önceden kurtardılar ilkinde uyandım Allah'tan izin verdi gitmeme sonuçta şöyle de olabilirdi kimseye deme ya da zorlayabilirdi tabiki ilk için diyorum bence o zaman 15 16 yaşındaydı sonra ikinci tuzak da telefon bahanesiyle kardeşi tarafından çağrıldım zorla sahip olmaya çalıştı gözlerime baktı sezdim başımı çevirdim taciz etti kardeşi geldi tokat attım ağladım korktum dua ettim sonra rahmetli kuzenimi oynatıyordum güldürüyordum onu ve orada yine korkuyordum oda onu fırsat bilip tacizler etti rahmetli kuzenim sayesinde kurtuldum çünkü bence annesi ya da hava açtı kapıyı ve düşün ben hatalar yaptım Allah yardımcı oldu aslında kapıları kapadım o şekilde demek ki gerçek niyeti ortaya çıktı Allah'tan kapıyı biri açtı çünkü rahmetli kuzenim yürüyemiyordu konuşamıyordu bunu fırsat bilip tacizler etti kapı açılıyor ve bırakıyor sonra hep uyanıyordum sonra arkadaşıyla tuzak kurdular hep sezdim tuzakları kurtuldum Allah'a şükürler olsun ki ama en son 3 senedir sınav oldum ve en son büyük tuzak kurdu çünkü yukarı kata çıkmadım eskisi gibi bu yüzden çok çabaladı demek ki neymiş aynı yerde aynı tuzağı yapmakmış istediği bence 19 18 yaşındayken kendisi beni kardeşi kurtardı ya orada kafaya koymuş sezdiğim için ve muhattap olmadığım için yaşadığım olayla yaşadıklarımdan dersler aldığım için kurtuldum ve bu bana neyi gösterdi hala unutmamış takmış kafaya o günü çünkü planlamış neler yapacağını o yüzden hiç pes etmemiş sadece millete oynadığı gibi bana da oynamış ikiyüzlü şeytan olduğunu öğrendim buda boşuna değil çok dikkatli ol en büyük düşmanın kuzenin demiş