Çoğu kaynaklarda hiçbir şey düşünmeden durmak neredeyse imkansız demiş ama şöyle bir durum var ben en fazla 40 dakika hiç düşünmeden durabiliyorum bunu bana açıklar mısınız?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Düşünmeden dururken bile dusunmemen gerektiğini düşünüyorsun 😂
Aynısını ben yazcaktım 😁
HAYIR tabikide bu fikir aklımdan geçmiyor
İllaki geçiyordur ya bir insan bir şey düşünmeden nasıl durabilir
Nörolojiye git tezini kanıtla 😂
Tezmi teorimi ne poksa shshs
Beyin loblarımı cektiricem ya niye böyleeğgg
Hiç uyumadan yaşayabilirsin böyle bir durum varsa
Yemin ederim bu durumu biri yaşıyormu bilmiyorum ama zihnim çok durgun kendi zorumla düşünüyorum düşünme faaliyetini oluşturmasam çoğu zaman hiçbir düşünce gecmiyor aklımdan
Bı makale okumuştum Uyku durumu beyni rahatlatmak içindir insan 1-2 dk dusunmedigi zaman saatlerce uykuya bedel eğer böyle bir olayın varsa uyumadan da yaşayabilirsin bunu yapabiliyormusun
2.5 gün uyumadan durdum hiç uykum gelmedi şahitlerim var hadi bunuda açıkla.
Kayserili misin kardeşim?
Kayseriliyim
Dünyada bir ilk olabilirsin böyle bişey varsa eğer
Çekim yasasına inanırım bende kayseriliyim (ildem)
Çekim yasası derken 😂
Daha tyt-ayt çalışmaya başlamadım kafamı herhangi bir konu ya da düşünce ile yormadan norolojiden sıra alıp tomografi çektirmek istiyorum nesneleri istersem oynatabiliyorum (telekinezi) astral seyahat ile istediğim yere gidip bilgi edinebiliyorum 2 kisiyi ölmeden önce rüyamda gördüm öleceklerini biliyordum ve benzeri durumlar yaşadım hadi bilim bunuda açıklasın.
Kayserinin neresinden?
Laaan parapsikolojik bir terimm 😂 düşündügün seyleri hayatına çekebilirsin ya da bulunduğum ildeki ortamdaki türde insanla karşılaşırsın anlamındaaa
@emir38 kayseriyide hiç sevmiyorum sen seviyor musun?
@Happylife1 sevmiyorum ama yapacak bişey yok maalesef
Gençliğim mahvoldu burada *mk kayserisi hep karşıma gerikafalı hayatta bir amacı olmayan mutsuz insanlar çıktı sokaklar desen zaten hep ama teyze dolu tek çare üni.
😂😂 maalesef Kayseri'de ortam yok yobazlık çok vs vs birraz skntili bir sehir
@emir38 Sana yemin ederim hayatımda hiç içki içmedim sigara zaten içmiyorum ve dışarıya pantolon ve t-shirt'ten başka birseyle çıkmadım ama pantolunumun paçasını katladım diye ters ters baktılar t-shirt'imi pantolon'un içine koydum diye biyerlerin belli oranı buranı açıyorsun dediler ağlayınca dudaklarım kızarır ona bile sen biyerlerini mi boyadın yoksa evlatlıktan redderiz dediler teyzem kapının önünde benim dudağımda hafif lipgloslu görünce sinirden dondu kaldı hiç sevgili yapıp ortamlara giren biri olmadım ve depresyonun en ağırını yaşıyorum hissizleştim bunun gibi çok sey yaşadım hersey günah geliyor bana artık evlenmek yabancı şarkı dinlemek hatta gülmek bile.
Hayatta yasayabilecegin en kotu şey baskı ve sahip olunabilecek en kotu aile yapısına sahipsin anladığım kadarıyla sabretmekten başka çaren yok dışını biraz sık umarım farkına varırlar kötü bir şey yaptıklarınin
İntihar etmek çok mantıklı geliyor bazen hissizleştim ve gercekten sevgi ilgi görmedim gözlerimdeki ışıltı zaten azdı yok oldu ayak ayak üstüne bile atamıyorum konusurken sus saçmalama ya da çocukça davranma diyorlar ölü gibi yaşıyorum daha doğrusu ölmek istiyorum benim kalbimin saflığı kadae ömrümde bir kişi görmedim ama yine ben kötü oldum bence benim hakkımdı sevgi görmek geçmişte çocukluğumda bana sarılan ya da iltifat eden birini hatırlamıyorum durum sandığından da daha ciddi!
İstek atsana bana
Düşünmeden dururken bile dusunmemen gerektiğini düşünüyorsun 😂
Yok diyorum kardeşim yok kimse anlamıyor
O kadar süre durma şansın yok
Var ya bilimin dediği mantığın dediği hersey doğru değildirr.
Seni. Bi teste sokmak lZım😁
Nörolojiye gitsem şaşırtıcı bir sonuç alırım eminim ve tomografi çektirsem filan yıllardır yaşıyorum bu durum kimsede anlamıyor imkansız diyor ama DEGİLLLL
Bana bu kafanın aynısı lazım
Şu durumu bi açıklayamıyorum *mk.
Ben düşünüyorum düşünmediğim tek yer uyku diycem orada da kabuslar oluyo zaten
Bence tamamen bir yanilmaca.
Hayırrrrrrr
Peki bir soru
Sen 40 dk düşünmediğini nasıl düşünüyorsun?
Jskekeke cevap yok galiba @Happylife1
Boşluğa bakıyorum hiç gözlerimi ayırmıyorum ya da günlük hayatta hep böyle
Ozamanda boşluğu düşünmüş oluyorsun @happylife
Ya bak kardeşim ben çok gürültülü bir ortamda bile zihinimi sakinleştiriyirum hicbirsey düşünmeden durabiliyorum ne boşluğu
Jwjwjejwkekekkeke
Çok kurmaca ve demode
Senin gibi mi *mk doğru söylüyorum
İspatlanabilirse isptlarım tıbbi olarak
Doğru bir insan kendini asla küfür gibi şeyler'le küçültmez kardeşim
Bu arada bir insan düşünmeyi bile düşünerek yapıyorsa bence cevap gayet açık
Boş yapma
Tm.
Ok.
.
Gamsız
Öyleyimdir çoğu kişinin üzüldüğü umrumda olmuyor.
Ruhsuuz
Emin misin ruhsuz olan biri nasıl telekinezi astral yapsın?
Yapar zihinsel sonuçta
Ruhla yapılır *mk astral ruh bedenlee