Söyleyen olmadı fakat ben güçlü olduğuna inanıyorum. Birçok olay da yaşadım hatta bunun üzerine. Keşke böyle bir hissim olmasa çünkü kötü bir şey olacağını hissedince cidden çok kötü oluyorum ve o gün ne yaşama isteğim ne de yaşama sevincim kalıyor.
Valla tüm hislerim kuvvetli. Çok düşünen biriyimdir. Sadece tek tarafından bakmam olaylara. İyice düşünür, empati yaparım. Düşündüğüm çoğu şey de gerçekleşir annem bana sen efsunlusun der bu yüzden hahah. Peki bu iyi bir şey mi? Bence hayır. Hissetmek, öngörmek iyi bir şey değil. Kötü bir şey olduğunda o his içine oturur senin. Boğazın ile göğsün arasında bir yumru oluşturur. Sonra geçer ama o geçene kadar deli eder insanı. Ancak hayatın her zaman öpücük atmasını bekleyemem arada bir tekmesini de yeriz. Ayağa kalkarız. 🦁
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bence şanslısın, ön görüp hazırlıklı olabilirsin ve böylece daha az darbe alırsın gibime geliyor...
Her şeyin en güzeline de en kötüsüne de hazır durumdayım. Ama ister istemez duygularını kaybediyorsun zamanla. Elimde kalan bir merhamet duygum var. Diğerleri maalesef hakkın rahmetine uçtu. Benimle yaşlandılar ama benden önce öldü anılarım diyor ya sagopa hani. Benim de o misal benimle yaşlandı duygularım ama benden önce öldüler. 😃
Söylemezler ama ben kuvvetli olduğunu düşünüyorum, olayları az çok kestirebiliyorum, mesela tahmin ettiğim halde sonu sanki öyle olmayacakmış gibi, onun sonu öyle bitmez gibi devam ediyorum, bu da biraz kendimi kandırmak gibi oluyor tabi ki, yaşadım da, aslında biliyordum, hissediyordum ama işte, belki sonu öyle olmaz, bitmez gibisinden kabul etmeyi inkar ettim, her konuda tabi ki diyemem ama hislerime güveniyorum. Öyle yanıtlmadı açıkçası, kötü hisleri bazen hissetmek istemiyorum tabi ki. : )