Bugüne kadar hiçbir şey bana anlamsız gelmedi. Çünkü biliyorum ki, ciğerime çektiğim nefesin bile bir anlamı var. Ben bir taş, toprak, köpek de olabilirdim ama insanım. Her şey anlamsız gelmeye başlarsa insan sahip olduğu meziyetleri bir gözden geçirmeli.
Böyle bir dönemden geçmiştim hayatıma anlam katmak için sevdiklerimi aklıma getiriyorum Onların bana benim de onlara ihtiyacım olduğunu daha sonra kendimi sevmem kendime değer vermem bunlar da çok önemli gerisi her şey boş çünkü üç günlük dünya kendini hiç üzmeye deymez hayatını mahvetmeye deymez kimse sizden daha kıymetli değildir kendinizi sevin öyle yaşayın zira öldükten sonra bile yine de unuttun unut olacaksınız Onların bana benim de onlara ihtiyacım olduğunu daha sonra kendimi sevmem kendime değer vermem bunlar da çok önemli gerisi her şey boş çünkü üç günlük dünya kendini hiç üzmeye deymez hayatını mahvetmeye deymez kimse sizden daha kıymetli değildir kendinizi sevin öyle yaşayın zira öldükten sonra bile yine de kısa bir zaman sonra unutulacaksınız O yüzden değer vermeye anlam yükleme kendimizden başlamalıyız ❤️
Bu bir süreç sonuçta, ben de bunu en sağlıklı şekilde atlatmaya çalışırım. Önce biraz o karmaşada bırakırım zihnimi, sonra bana iyi geleceğine inandığım ne varsa oradan bir şeyler yakalamaya çalışırım. Benim bu dönemlerim çok uzun sürmüyor zaten. Anlamlandıracak olgular yaratabiliyorum hemen.
Bir gün gelecek karga tulumba açılan toprağa bırakılacağız,21 gr lık ruhumuz baki , bedenimiz toprak olup gidecek o yüzden öyle bahsettiğin durumda aklıma;Hiç ölmeyecekmiş gibi dünyaya çalış, yarın ölecekmiş gibi de ahirete çalış sözünü anımsarım..
İnsanın gelecekten ümit edeceği bir ley kalmazsa bu hissiyata düşer. Yeni umut kaynakları arayarak bu duyguyu bertaraf etmelisin. Yoksa katlanarak artar bu his.