#heartoffire

Öfkem herhangi bir şey gibi değil çünkü öfkem yok, hiçbir zaman olmasına izin vermedim. İçimdeki kötü duygulardan tamamen arındırdım kendimi. Birisinden bir kötülük görürsem hayatımdan çıkarıp, yaralarımı sarıp yoluma devam ediyorum. Dünyada bir sürü güzel duygu varken öfkeyle kinle nefretle dolduramam ruhumu.
Belli başlı dönemler harici genel olarak saman alevi dahi değildir benim öfkem. Bazıları üfleye üfleye tutuşturmaya çalışsa da, sadece neflerini yorarlar. Bu anlamda ciddi kontrollü biri olduğumu düşünüyorum. Sonradan pişman olacağım tek bir kelime ya da herhangi bir davranış dahi gösterdiğimi hatırlamıyorum. Yapmışsam da muhakkak karşımda ki insan haketmiştir ve sınırları fazla zorlamıştır, bu da bende zerre pişmanlığa sebebiyet vermez zaten.
Fazla sabırlı biriyim, işler belli bir raddeye gelene kadar da o sabrımı korurum fakat inatla ve bile bile yapılan şeyler olduğu takdirde kendimi çekerim komple, sinirimi dahi hak edene gösteren biriyim, ki hala sinirleniyorsam bu kesinlikle iyi bir şeydir benim için çünkü hala önemsiyorum demektir...
Topluca teşekkürler Smelsuuuğğm.😏❤️❤️
Topluca Rica ederim kahvecim 😏🖤🖤
Öfkem Umursadığım insana Göre değişir Karşımdaki değer verdiğim bir insansa ve beni öfkelendirir ise sanırım Çok sinirlenirim çünkü neden diye sorarım yaşadığımız probleme göre değişir tabii ki çünkü değer veriyorum ve bunun için sorgularım çözmeye çalışırım
ama sevmediğin bir insan ise çok da takmam
bir kulaktan girer diğer kulaktan çıkar
ama bu benim şahsıma olan bir şeyse hakaret ise yani karşımdakine küfür etmeden hak ettiği cevabı veririm Çirkinleşmeden çünkü karşımızdakinin seviyesine inmememiz gerekiyor yoksa ondan farkımız kalmaz 💯
Sen söyle öfkem hangisinden😬🤦♀️😂
Saman alevisin sen yavrum 😂😂🔥 cısss yaklaşmayın yakar ahhaha
Rica ederim canım 💋🖤
Cevap
33Cevap
Yapı olarak öfke kontrolünü iyi beceren birisiyim. Kolay kolay öfkelenmem. Beni öfkelendirmeyi başaran kişi varsa sınırlarımı ve sinirlerimi fazlasıyla zorlamış ve tahammül sınırlarımı aşmış demektir.
Öfkelendiğimde tam saman alevi gibiyimdir. Bir anda parlarım, çoğunlukla da 1 saat içinde tamamen sakinleşmiş olurum.
Sinirlendiğim konuya bağlı aslında. Genel manada çabuk sinirlenir ve çabuk dönerim bir kaç saat kadar sürer sinir halim. Sana konu ciddi bir konuysa günlerce devam eder.
Benim sinirim saman alevi gibidir.
Bir anda parlarım sonra çabucak sönerim.
O anda kendi halimde bırakılmalıyım.
Yoksa sinir anım uzuyor.:))
Saman alevi gibi çabuk sinirlenirim çabuk sönerim triplerim bile kısadır benim
Fazla sürmez saman alevi gibidir.
Selam gadası 🙃
Saman alevi gibiyim. Bir anda parlayıp bir anda eskisinden daha neşeli olurum.
Çabuk söner karşımda ki su ise
Körükle gelene alevlenirim, sonra beni yak kendini yak her şeyi yak.
Öfke içime sığmayacak kadar büyük ise yalnız kalmayı tercih ediyorum.
O an çünkü ora da kalıp öfke anın da sağlıklı düşünemeyip, kalp kırma durumu oluyor.
Bazen de
Ben ne yangınlar gördüm hiç biri öldürmedi
Sen ateşten korkarsın kaç kurtar kendini
modumuz oluyor.
Sürekli değişken haller de yaşanıyor bu durum.
Öfkeyi kontrol etmek gerekir.
Saman alevi gibidir. Akşam tartıştığım kişiye sabah günaydın😚😚, mesajı atarım , çünkü hemen unutuyorum. Kinlenme gibi bir şansım hiç yok bu konuda tam bir balığım )
Unutmadiklarim da sildiklerim oluyor. Onlar için de tamamen nötr moda geçiyor beyin sistemim
Öfke kontrolü olmayan ve daima sinirli olan, somurtkan insanların siniri daimidir. Etrafını geçtim kendilerine verirler en büyük zararları...
https://www.youtube.com/embed/g1j1qwQQ8-QBen her şeye sinirlenmem, sinirlendiğimde de ufak güzel tavırlarla normale dönerim elhamdülillah.
kolay öfkelenmiyorum şiddetli olarak mesela çok sinirlendiğim zaman kendime çevremdekilere eşyalara zarar vermem
ama sinirim şiddetlidir kolay sakinlemem öfkeyle söylenen her kelimeye dikkat ederim daha da öfkelenirim kararlar veririm uygularım da pişman olmam kolay geçmez kine dönüşür..
Saman alevi gibidir.
Bir anda sinirlenirim bir anda da sakinleşirim. Yıkıp dökmeden, kimseyi incitmeden toplarım kendimi.
Kolay kolay sinirlenmem , sinirlenmek içinde öfkelenmem, sabır taşı gibi çatlamam gerekiyor öfkelenmem için, öfkelendiğim zaman kapıyı omuzlayip balkondan aşağı atabiliyorum , amaç karsı tarafa zarar vermemek, basarabiliyorum...
Merhaba ; sorun güzel bir soru cevabımı hemen yazmak istiyorum ☺️ Öfke kontrollü olmak lazım çünkü keskin sirke küpüne zarar düsturu ile ilerlerim her daim Ve bu bana çok yarar sağlamıştır çünkü bir anda sinirlenip kendime zarar veremem ve karşımdakine de zarar vermek istemem sanada naçizane tavsiyem bu olur ☺️❤️ Keskin sinirle söylenmiş sözlerdende uzak kaçarım her zaman 😎
Birine öfkelendiğim zaman 15-20 dk hatta daha fazla bile sürebilir. Bu kişiden kişiye değişiyor, karşımdaki kişiye göre de öfkem bir müddet sonra kalmıyor.
Sevdiklerine karşı kibrit gibi...
Az sevdiklerime saman alevi gibi...
Hiç sevmediğim insanlara orman yangını...
Tahammül dahi edemediğim türlere ise güneş ☀️ gibi.
İçimde hissettiğim orman yangınıdır dışarıdan gösterdiğimse saman alevi. Öfkemi kontrol ederim daima.
Bir anlık korkunç birine dönüşürüm. Ama kin tutmam asla ve o öfke kısa sürelidir. Sonrasında gönül almayı çok iyi bilirim, haklı da olsam haksızda
Mangal kozu gibidir... kolay kolay durmaz.. kurarım kendimi ama üstüme gelen herseyi de yakarım isim bitince de bir rüzgara bakar gitmem
kişinin psikolojisine bağlıdır kimi bir anda parlar söner kimi ise sinirinin geçmesi için ağır zararlar verir
Sinirlenmeye bile vaktim yok baktım işler yolunda gitmiyor direk uzaklaşma modundayım çünkü hayat kısa kuşlar uçuyor...
Sinir hastasıyım ya hemencecik parlıyorum çabukta yumuşayabiliyorum sinir olduğum duruma, kişiye bağlı olarak. Gönlümün alınması kolay oluyor.
Saman aleviyim bir anda parlayıp bir anda sönüyorum
Sabırlı biriyim ama sabrım taşarsa öfkem de büyük oluyor orman yandı bitti kül oldu oluyor
Saman alevi gibidir net. Hiç haz etmem bu huyumdan ama vazgeçemiyorum.
Saman alevinin büyüyüp orman alevine dönüşmesi gibidir.
Saman alevi gibi başlar sonra orman yangını gibi devam eder.
Orman yangını daha çok. Sinirim sadece beni değil komple etrafımı yakar.
Kolay sinirlenirim ama sinirimin hemen yatışması konudan konuya göre değişir
Öfkem kanser gibi. Hiç bitmez. Beni alana dek yürür.
Ayni şeyi bile, bile, yapan üst üste yapan kişilere karşı hiç de saman alevi gibi değil gayet sağlam
Saman alevi gibi. Kin tutmam ama yapılanı da asla unutmam.
Bundan 20 yıl önce orman yangınıydı, şimdilerde çok sakinim , çok olgunlaştım..
Sevdiğime saman alevi, sevmediğime orman yangını gibii.
karsimdaki kisinin ne yaptigina bagli normalde sakinim
samanı çöpü bilmem ama kinlendiysem kömür halt yemiş öfkem karşısında
Aslında orman yangını gibi ama sevdiğim kişiye çabuk yeniliyorum 😄
Çok çabuk sinirlenirim saman Alevi gibidir hemen geçer
Hemen sinirlenirim ama hemen yumuşayamam etkisi kalıyor
Saman alevi gibi ☄ hemen öfkelerinirim bir kaç saat sonra geçer.
Saman alevi gibidir ama öfkeli halim iyidir. Öfke hissetmemeye basladiysam o kötü işte
Öfkeme hakimimdir ama nadiren de olsa öfke duygusuna kapılabiliyorum. Kin güdemediğim için çabucak unuturum olanları. Saman alevi kategorisinde bulunuyorum sanırım..
Kolay, kolay öfkem yoktur.
Çok çabuk sinirlenirim katil olma derecesine gelirim ama bı beş on dkkaya sakinleşir pişman olurum yaptiklarimdan dediklerimden
Zor dinlenirim ama sabrim bittigimde her sey biter
Kolay sinirlenen birk değilim
Orman yangını gibidir
Taş üstünde taş bırakmam
Saman alevi. En küçük çabada hemen diner
Orman yangını desem 😑
Pofff der patlar orada da kalır kin beslemem ben
Evet. En büyük güç sakin kalmak.
Saman alevi gibiyim
Saman alevi gibi benim öfkem.. 30 saniye sürmez..
Dışım saman alevi içim orman yangını
Öfke kontrolü sorunu yaşıyorum
Orman yangını gibi heart🤧
Terazi burcuyum kolay kolay kızıp öfkelenmem
Orman yangını
Öfkemi kimse komtrol edemez
Kısa ve net
Evreni yakar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?