Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
2 yıllıklar
Bilgisayar porgmcılığı
Sosyal medya uzmanlığı
Web Tasarımı ve Kodlama
İnsan Kaynakları yönetimi
Bankacılık ve Sigortacılık bölümü iyidir
Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon
Bazılarını 4 yılığa tamlarsan ise yar olur
Peki 4yilliklardan hangileri iyi sence
Sağlık yönetimi
Sosyal hizmetler
Yönetim bilişim sistemleri
2yillik aof insan k. Mezunuyum ama 4yilliga tamamlayamadim aslinda dgs ye hic girmedim cunku orgun ogretim okuyacak durumum yok diye.. tekrar yks girecegim ama 2yillik mi 4yillik mi bilemedim aof de
Yks hiç girme sınavsız ikinci üniversite oku bence
Sinavsiz ikinci universite okumam icin örgün ögretim okumuş olmam lazimdi (ben acik ögretimden mezunuyum 2yillik)
Öyle bir sart yok diye biliyorum ben atatürk üniversitesinde acık öğretim bilgi yönetim okuyorum andolu acık öğretimden bilgisayar porgmcılığı okuyorum bu senede İstanbul üniversitesi adalet okuyacağım veya Atatürk kaydımı sildirip Ankara üniversitesinde bilgi yönetim geceğim Atatürk üniversitesi dıs ticaret
bölümüne gireceğim
Nasil yapiliyor kayit aof mezunuyum 2yil oldu nereye muracat etmeliyim (anadolu unv)
Aynı bölümü okuyamıyorsun 2 yıllık üniversite okuya bilirsin
Tercih zamanları acık öğretim bölümleri sınavısız ikinci üniversite basvuruları diye yazıyor zaten
Tercih zamanı Üniversite sitesinde sınavsız ikinci üniversite basvuru diye yazıyor
Yani 2yillik aöf İk mezunuyum, hic tyt ye kayit olmadan tercih zamani gidip baska bir bolume kayit olabilirmiyim 2yillik ve 4yillik yoksa sadece 2yilliga mi
Sınva girmene gerek yok sınavısız ikinci üniversite kapsamında 2 yıllık okuduğun için 2 yıllık heran gibi bir bölüme basvurua bilirsin hata farklı üniversite olma şartıyla bir kaç bölüme birden basvura bilirsin
Sadece okuduğun bölümü tekrar okuyamsın
Hee 4yillik tamamlayamiyorum dgs lazim ama baska 2 yillik bi bolum secebilirim aöfden yani (örgün olmaz sanirim)
Yine acık öğretim okuyorsun 2 yıllık okuya bilirsin
Tesekkurler aof yi arayip sorayim
Önemli değil
Bölümleri bilmiyorum bir bakmam lazım
Aynı diploma çocuk gelişim iyi