Kurallara riayet eden bir insanımdır. Çünkü başkasına saygı göstermediğimde bana saygısızlık yapılırsa zoruma gider örnek vermek gerekirse hastanedesin veya bankadasın ve sıra bekliyorsun önünde üç kişi var ilerden biri gelip bişey sorup gideceğim derse bana göre kuralları ihlal etmiş oluyor sıraya geçersin ve sorunu sıran gelince sorarsın bu yüzden tartışmış olduğum çok insan olmuştur ve hep haklı çıkmışımdır umarım sende ediyorsundur ❤️🙏🙈
02 Yorumla- +1 yıl
Üst model arabayla fotoğraf çekilmek gövde gösterisi midir? ↗ bu sorumada beklerim ✨🙏👸
En İyi Cevaplar
Küçüklüğümden beri kurallara uyan, uysal olarak bilinen biriyim. Ama bazen merakıma yenik düştüğüm, neden sorularına kafayı taktığım ve 'benim kurallarım' diyerek yeniden çizdiğim yollar da oluyor. Amacım hiçbir zaman aykırı olmak, ikilik çıkarmak olmasa da ister istemez bunlara dahil oluyorum. Çünkü kalabalıklarda, ruhumu kaybetmiş gibi hissediyorum ☾
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
+1 yılKuralcı bir insanım. Kurallara uyarım. Uymayanları uyarmam
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgür olabildiğim zamanlar hayır kimsenin kuralları ile ilgilenmem.
10 Yorumla Kurallar çiğnenmek içindir, demişler. Bazı kurallara aykırı davranmayı seviyorum. Heyecan veriyor. Bazı kurallara ise hiç olmadığım kadar sadık oluyorum. Her kural çiğnenmeyeceği gibi, her kural da dikkate alınmaz.
21 Yorumla- +1 yıl
Son sorumada beklerim 🙏🌸👸
Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Aşksızlık krizi yok iken çok sakinim ve kurallara uyarım. En takıntılı olduğum kısım radar/kamera noktası. Tam hız sınırı ve sınırın çok altında giderim. Hız sınırını 1 km üzerine veya %10 tolerans kapsamına giremiyorum. Girsem sanki her km için %220 ceza yiyeceğim korkum basıyor. Çok nadiren acil durumlarda hız sınırının 1 km üzerinde giderim. Aşksızlık krizi aktif iken aşırı aykırı davranırım! Gazladıkça gazlarım, kurallara hiç uymam. Her an polisi peşime taktırabilirim.
11 Yorumla- +1 yıl
Üst model arabayla fotoğraf çekilmek gövde gösterisi midir? ↗ bu sorumada beklerim 👸🙏✨
- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKurallara uyarım hep. Arkadaşın evini taşıyorduk panoda yazılar vardı okudum hepsini. Yönetici geldi eşya taşıyamazsınız asansörde bina kurallarına aykırı dedi. Bina kurallarında belirli saatlerde taşınabileceği yazıyor biz de o saat aralığında taşıyoruz. Hatta yönetici şu kişi numarası bu, gerçi sizin orada yazan kuralları daha iyi bilmeniz lazım o yüzden şu an taşımamıza engel bir durum yok dedim. Kadın ne bozulmuştu. :D
14 Yorumla- +1 yıl
Hahaha mors olmuş harbiden 🤣
- +1 yıl
kendi kaşındı :D yazılanları hep okurum asılı olanları okumadan bir şeyi imzalamam mesela :D
- +1 yıl
Ben deee 🤭
- +1 yıl
hahaha :D
- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıl#SelammGençlikk 🍀
Bazı kuralları yerine getirmek güzel, bazı kurallara aykırı olmak.. #TubaSueda 🍀11 Yorumla- +1 yıl
Üst model arabayla fotoğraf çekilmek gövde gösterisi midir? ↗ bu sorumada beklerim ✨👸🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer ikisi de diyelim.. Kafama göre takılıyorum.. Çok standartlara göre takılıyorum da denemez.. Düşüncelerimi biraz esprili ve sivri bir dille belirtiyorum ben genel olarak.. O sebeple bir tık aykırı görünüyorum.. Bunun dışında toplumsal belli başlı kurallara uyum sağlıyorum elbette ki onlara bence herkes uysa ne güzel olurdu.. Mesela medeniyetten nasibini almamış insanlar belki biraz hizaya gelirdi.. Keyifli günler..
20 Yorumla
+1 yılUyulacak kural var uyumayacak kural var maksat ahlak kuralları insanlık kuralları baki kalsın, kimsenin hakkı, mebali boynumuza olmasın (kişi rıza gösterse bile) biz kendimizi bozmayalım da mesaj alınır.
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Üst model arabayla fotoğraf çekilmek gövde gösterisi midir? ↗ bu sorumada beklerim 👸🙏✨
- +1 yıl
yorum yaptım ona zaten
- +1 yıl
Eline sağlık çok mersi dankeşön 🙏✨🤗
+1 yılHayatta her zaman bir çok şeyi organize ederek yaşıyorum ne yaparsam şans işi ile hareket etmeyi sevmiyorum planlı hakeret etmek daha cazip geliyor Kurallara gelecek olursak eğer bu kurallar Beni aşırı kısıtlımıyorsa ve beni mutsuz etmiyorsa uyarım saygı çerçevesi içinde Ama başkasının bana koyduğu kurallar İki taraf içinde geçerli ise ve bu benim için önem taşıyorsa bu kurala uyarım
dışarıda bilemiyorum iş hayatında zaten mecbur bir şekilde uyumak zorunda kalıyoruz Bu şekilde yani 🌺10 Yorumla
+1 yılUyduğum da oluyor, kural tanımadığım da..
Her kurala uyunca canım sıkılıyor, aklım kalıyor..11 Yorumla- +1 yıl
Üst model arabayla fotoğraf çekilmek gövde gösterisi midir? ↗ bu sorumada beklerim 👸✨🙏
+1 yılBen kuralcıyım bi aykırılık yapılacaksa bile mutlaka kural boşluğu oluşturmam gerek aykırılığı bile kurallar çerçevesinde yapmasını severim😅
13 Yorumla- +1 yıl
Kural boşluğu sistem açıklığı gibi mi gız kafamı karıştırdın kuralcı aykırı mısın, neysehh tarzını beğendimmm ama 🤪🤪
- +1 yıl
😅😅 yani onun gibi bişiy işte çaktırmadan aykırılık yapanlardanım
- +1 yıl
Mmhh baak seen 😜😂💋
+1 yılinsanların toplum içinde iyi şekilde rahatsız olmadan yaşamaları için kurallar şart, ben kaldırımda yürüeken bile kurallara uyarım
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
tamm tabi
- +1 yıl
+1 yılGenelde uyarım. Kuralsız hayat olmaz diye düşünüyorum. Muhakkak bazı kurallar olmalı ancak insanları fazla da sıkmamalı bu kurallar.
11 Yorumla- +1 yıl
Düşünce de fazlasıyla aykırıyım ama pratikte uymaya çaba harcarım.
11 Yorumla- +1 yıl
Üst model arabayla fotoğraf çekilmek gövde gösterisi midir? ↗ bu sorumada beklerim ✨🙏👸
Kurallara uymayı tercih ediyorum ama bazen aykırı davrandığım da oluyor.
11 Yorumla- +1 yıl
yanimda ki sarının biriyse kuralli davranieim...
bilirim ki sarı rahat durmaz11 Yorumla- +1 yıl
Üst model arabayla fotoğraf çekilmek gövde gösterisi midir? ↗ bu sorumada beklerim 🙏👸✨
+1 yılAvrupa'nın tam ortasında uymama gibi bir seçenek yok maalesef. Yaya kırmızı ışığı yanıyorsa yol bomboş olsa da beklemek zorundasın. Geçebilirsin ama normal şartlar da beklemek zorundasın. Aksi takdirde sivil polis anında ceza yazabiliyor.
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılGenel adap terbiye kurallarına çok bağlıyım. Ev içi kurallara da. Ama iş toplumun kural diye dayattığı tabular engeller saçma sapan dayatmalar olunca onları tanımam işte
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKurallara uymayı sevmem. Risk benim için haz ya cidden.
10 Yorumla
+1 yılUyarım genellikle ama bazen aykırı davrandığım zamanlar olur..
10 Yorumla
+1 yılKatı kuralcı sayılmam hatta biraz aykırı bile davranabilirim ancak bazı konularda keskin hatları olması gerektiğine inanıyorum insanın etik hatlar
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılKişisel hayatımda rahat hissedebilmek adına aykırı davranan bir insanım, öteki türlü ablukaya alınmış gibi hissediyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Üst model arabayla fotoğraf çekilmek gövde gösterisi midir? ↗ bu sorumada beklerim 🙏✨👸
+1 yılKuralların ne olduğuna göre değişir bu durum.
Kuralları koyan kim, ne için koyuyor?
Sebep/sonuca göre değişir.03 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Üst model arabayla fotoğraf çekilmek gövde gösterisi midir? ↗ bu sorumada beklerim 🙏👸✨
- +1 yıl
Çok bekleme bence 😂😂
Kurallar çiğnemek içindir jendi kuralını kendim yazarım
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılÖzgür ama herkese saygili biriyim kuralci miyim hayir..
11 Yorumla- +1 yıl
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendi sınırlarımdaki kuralları ben belirlerim. Onun dışında mantıklı olan yasa kurallara uymakta fayda var.
01 Yorumla- +1 yıl
Kurallara uyarim
uymayani uyaririm :D21 Yorumla- +1 yıl
Kuralların ne olduğuna bağlı kimin koyduğuna bağlı
21 Yorumla- +1 yıl
Üst model arabayla fotoğraf çekilmek gövde gösterisi midir? ↗ bu sorumada beklerim 🙏✨
O an canım nasıl istiyorsa öyle. Yani bazen uyarım, bazen de isyankâr takılırım 😅😂
00 YorumlaBen Her Kurala Uyarım
14 Yorumla- +1 yıl
Üst model arabayla fotoğraf çekilmek gövde gösterisi midir? ↗ bu sorumada beklerim ✨👸🙏
- +1 yıl
Dankeşön çok mersi 🙏
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kuralcı biriyim kesinlikle uyarım
11 Yorumla- +1 yıl
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSenin yorumun benim için daha önemli
18 Yorumla- +1 yıl
Ne konudaa
- +1 yıl
Kiii acabaa🤔
- +1 yıl
Sorduğun soru hakkında
- +1 yıl
Bilmem kii sizi tanımıyorum 🤷♀️🤔
- +1 yıl
Sen kurallara uyarmıydın aykırımısın
- +1 yıl
Ben çoğunlukla uyarım
- +1 yıl
Peki ya, siz?
- +1 yıl
Uyumluyumdur. Aykırı olacak yaşları geçtim🙈
+1 yılModuma göre değişiyor sjsjsjsl
11 Yorumla- +1 yıl
Kurallara uymaya çalışırım hanımefendi
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Üst model arabayla fotoğraf çekilmek gövde gösterisi midir? ↗ bu sorumada beklerim 🙏✨👸
- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılKurallara uyarım
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Üst model arabayla fotoğraf çekilmek gövde gösterisi midir? ↗ bu sorumada beklerim 👸✨🙏
Çok değişken bir durum
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılKötü bir şey olursa ağlarım ben
12 Yorumla- +1 yıl
Sen de anca ağla yaa ıyykk
- +1 yıl
- Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz aykırıyım.
11 Yorumla- +1 yıl
Bazen aykırı bazen kurallara uyarım sanırım ben dengesizim 😂
21 Yorumla- +1 yıl
Son sorumada beklerim 🌸🙏👸
- Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılKurallar ben koymadıysam, hükmü yoktur..
13 Yorumla- +1 yıl
Gayet net bir cevap oldu dankeşön 🙏✨👸
- +1 yıl
Mersi hanımefendi..
- +1 yıl
+1 yılAllahım ya, kurallalara aykırı davranmayı marifet zanneden zavallılar da var. Hiçbiriniz malcolm x değilsiniz...
01 Yorumla- +1 yıl
- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
+1 yılUyarım. Kuralcı bir insanım
17 Yorumla- +1 yıl
Üst model arabayla fotoğraf çekilmek gövde gösterisi midir? ↗ bu sorumada beklerim 👸✨
- +1 yıl
Da ayrı yazılıyor bu cümlede :)
Görüş belirtirim - +1 yıl
Soruma da beklerim, düzeltme için çok dankeşön 💋✨🙏
- +1 yıl
Görüş yaptım :)
- +1 yıl
Eline sağlık, ço mersii✨👸🌿
- +1 yıl
Çok.
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılKuralları sevmem sıkıya gelemem bana göre değil
10 Yorumla
+1 yılKuralları koyan ben isem uyarım 😎😏
10 Yorumla
+1 yılKurala bağlı, hoşuma gitmezse uymam
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gerektiği zaman aykırıyım
10 YorumlaGenelde aykırı davranırım
10 YorumlaKuralına bağlı 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. işime gelirse :D
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılNe gibi kurallar bunlar mesela
11 Yorumla- +1 yıl
Üst model arabayla fotoğraf çekilmek gövde gösterisi midir? ↗ bu sorumada beklerim 🙏✨👸(her türlü kural için geçerli)
+1 yılBence uyulmasi lazim derim
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılHer kurala uymam
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılGenelde uymam
11 Yorumla- +1 yıl
Aykirilik bizim isimiz
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılUyarım
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılGenelde kendi kurallarımı kendim belirlerim
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılKurallara uymak her zaman iyidir.
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Tabi cevap atarım seve seve 🤗
- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılUyarım
11 Yorumla- +1 yıl
aykırı davranırım
12 Yorumla- +1 yıl
Bu soruma da beklerim ✨👸🙏
+1 yılBaşlıbaşına kural tanımam
12 Yorumla- +1 yıl
Bu soruma da beklerim 🙏👸✨
- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!