Garantici bir insanım nereye gittiğimin hangi saatte orada olmam gerektiğinin yaptığım planın giydiğim kıyafetin bile bir gün öncesinden planını yaparım bazen aksilikler olabiliyor tabii ki ama ne yaptığımı bilmeden bir yola çıkmak biraz şans işi sanırım ne olacağı belli olmuyor en azından planlı yaptığın zaman ben bunu yaptım dersin O yüzden her şeyi mutlaka 24 saat önceden ayarlarım nasibin önüne geçilmez tabii ki ne olacağını bilemiyor insan ama yinede ne yaptığını bilerek hareket etmek en güzeli🖤
Bildiğimi düşündüğüm zamanlar oldu ama hayat hep sürprizler çıkardı karşıma. Mesela bu yılın başında başka planlar yaparak adım atmıştım, nereye gittiği belliydi ama hayat o adımlarını 180 derece çevirip başka bir yere koydu beni. Hem de hiç beklemiyordum ve beklemidiğim zamanda. Hayat sürprizlerle dolu ve siz plan yaparken başınıza gelen şeylerdir diye boşuna demiyorlar. Bundan sonra sadece adım atıyorum. Nereye gittiğini düşünmek istemiyorum. Durmayıp adım atmak ve geleceği düşünmemek en güzeli.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Yoo hiç hesaplamam. Zaten hesaplayıp dikkat ettiğim zaman daha çok hata yapıyorum. Bazen bazı şeylere dikkat etmemek gerekiyor. Hele sizleyken hiç hesaplanıyorum. Akışına bırakıyorum 😳😂😂
Yaa sorma 😂😂dün gece bir vakit kendi kendime gülmekten uyuyamadım yaa🤦♀️🤦♀️ Aklıma Cengiz Kurtoğlunun dün gece resmini öptüm de yattım şarkısı geldi 😳😳😬😬🤦♀️😂
🤣🤣 sen kaşın kaşın sonra buraya taşımayalım ahaha yo öyle bi dünya yok.. Senin işin yok mu git soruya yanlış güncelleme at biraz da neşemizi bulalım ahshshs
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Hayır özellikle de duygular ile hareket ettiğim zaman nereye gittiğini bilemiyorum. Keşke bilebilsek ye ona göre davransak. Hatta yürümeyi bile unutmak isterdim
Kendim için düşünmek zorundayım. Bazen adımları hesaplamak gerekiyor. Bastığımız yer üstü çiçekler ile kaplı olan ama aslında bir pislik dolu çukur olabilir.