Aslında ölümüne şov yapıp sonrada ortadan kaybolmayı çok isterim. Düşünsene aşırı zengin oluyorsun ve bunu herkes biliyor ama sana kimse ulaşamıyor. Sen ise Bahamalarda masaj yaptırıyorsun :D Bana göre mükemmel olurdu. Fakat günümüz Türkiye'sinde bunu yapmak çok kolay değil. Zengin olursun bir anda 35 senedir ortada olmayan kardeşlerin bile gelip seni bulur. Çünkü insanımız aşırı derecede çıkarcı ve riyakar. Bir şekilde sende olan paranın kokusunu alırlar. Dedikodular hızlıca yayılır ve huzur vermezler.
Niye duyurayım ki böyle bir şeyi. Hem duyurmaya çalışan insanın özgüven sorunu vardır. Böylelikle kendini diğer insanlardan yukarı çıkarmaya çalışıyordur kendince bana göre. Ben benim çevremin bunu bilmesi yeter ekonomik durumumu bilmelerine gerek yok.
Ben de duyurmam ne gerek var dillendirmeye, duyurtmaya sessiz sessiz yaşarım zenginliğimi ben zengin olsam fakirim açlıktan nefesimiz kokuyor derim yine kanımamı işlemiş neee🤪🤭😂
Zengin olsam, tabii ki çevrem ister istemez duyar. Olmayan şeyleri bile bi taraflarından uyduran insancıklar, olanı ben daha söylemeden duymuş olurlar zaten
Niye duyurayım ayol? Ordan burdan tanımadığım akrabalarım çıksın diye mi? Zaten geçenlerde yengem göğüslerini yaptırmak için benden borç istedi. Dedim bide kadrolu sağlam bir işim olsa ne ister bunlar Allah bilir. Kimseye söylenmemeli bence gerçekten, kazandığın para da, tutturduğun piyango da.
zengin olup bunu sağa sola caka satan kişi zaten ruh fakiridir bundan dolayı ben yapmam neden öncelikle insanın ruhu zengin olmalı birde şöyle bir durum var olgun karakteri yüksek kişi olabilmeliyiz bu hayatta. asıl birikim asıl zenginlik budur. evet benim görüşüm bu şekilde ama aksini düşünen uygulayan çok insan var onlarada saygı duyup çok uzaklarında olmayı yeğeliyorum :) neden mi? bana samimiyetsiz geliyorlar çünkü
Duyurmama gerek kalmaz ben daha zengin olmadan çevrem öğrenmiş olur genelde öyle olur ararlar veya birisi yanına gelir öyle öğreniriz aaa öyle miymiş falan
Kısmi zengin sayılırım 100.000 dolarım var, ama kullandığım telefon bile 800 ₺ ye almıştım 2 sene önce araba falan kullanmıyorum sade hayatım var, herkes beni fakir sanıyor, daha da yardım ediyor, sağlığıma dikkat ediyorum sağlığa paraya kiyarim