Sevildiğini sonuna kadar hissedenlere, büyük bir derdi veya sıkıntısı olmayanlara, sağlığı yerinde olanlara, rahatına düşkün olup hiçbir şeyi kafaya takmayanlara ve hayatta bir amacı olmadan yaşayanlara hayat oldukça güzel olsa gerek.
Herkes başkalarının hayyına yaraıyor olsa da herkesşn kendine göre dertleri vardır. Hayat kime güzeldir? Bana göre sağlıklı, kendiyle ve hayatla barışık, herşeyi kafasına takmamayı başarabilen dingin ve pozitif insana güzeldir.
Çünkü hem sevip hem de aynı zamanda sevilmek herkese nasip olmuyor.. Bu kişiler bana hep çok şanslı gelmiştir mesela.. İmrendim hep.. Ama buna da şöyle dolu tarafından bakıyorum Hayvanlarla aramda extra bir bağ oluştu :) Hava aşırı da soğuk olsa kimse için dışarı çıkmam ama sabahın köründe kedimin bir miyavına sıcacık yatağımdan çıkıp karın içine bile atlarım..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
ya şimdi linçlemeyin ama gerçektende hayat istediği ggibi bi gün onla bi gün bunla cinsel iliskiye girene güzel baksana bunların hsngi birinin ne umrunda mis gibi yasiyolar hiç kimseyide takmıyolar ha toplum lincler ama bunlar duymazzz genelde gezerler tozarlar giyinir ederler zaten dunya bunların etrafinda donuyor ama sferim calla herseye ragmen mutlular pismands olmuyolar seviyolar bu hayati mantikli
Valla memleketin hali hariç hayat bana güzel desem abartmış olmam. Sağlığım yerinde, işim var, tüm sevdiklerim yanımda ve hayatımda biraz gamsız ve takıntılı olmasaydım daha iyi olurdu ama o da nazarlık olsun. Çok şükür diyorum.
Karşı tarafta olmadığınız sürece hayat size güzel gelmez ama kimse kimlerin neler yaşadığını bilmiyor genelleme yapmak özellikle bu konu için cok yanlış bir tercih olur herkesin hayatı kendine güzel cabaladigi ve olmasını istediği kadar.