Gezen, tozan, maddi durumu yerinde olan vb. insanlara mı?
Yoksa bir hedefi, inancı, hayali olup bunu yapmaya cesaret edip adım atanlara mı?
Yoksa bir hedefi, inancı, hayali olup bunu yapmaya cesaret edip adım atanlara mı?
Hayatı aşkı yaşayan ve sevilene güzel bence. yani sevgisiz kalmış birine ayda sorunları dertleri olan birine hayat kötüdür maalesef. kısaca mutlu olanlara hayat güzeldir diyebiliriz. bu yüzden bana da hayat kötü maalesef. artık insan umursamıyor çoğu şeyi
Gereksinimleri az olana, azla yetinene küçük şeylerle eğlenebilene güzel. eğlenmeyi bilmiyorsan paran da olsa gezme imkanın da olsa zevk alamadıktan sonra bir manası olmuyor
Cevap
13Cevap
Hayat genel olrak güzel degil.. süper mario gibiyim mk.. bir engelden gecerken başka bir engel cıkiyo.. hoplaya zıplaya ilerleyim diyorum voleyi vuracam derken kafamı bir yere vuruyorum.. nebilim.. incittiler cok..
Cabalayıp cabalayıp olduğun yerde tırmalamayıp duruyosan, senin koşarak gitmeye çalıştığın yere başkaları adım atmadan varıyorsa hayat kötü.
Hayat fiyatına bile bakmadan alışveriş yapana güzel ya
Hayat hedeflerini hayallerini gerçekleştirenlere güzeldir bana göre
Gamsızlara, zenginlere, menfaatçilere, işin bitince , uzaklaşana, kötü günde yanında olmayana, iyi günde gelene , kocasıyla hava yapana güzel dir bence
Hayallerini gerçekleştiemek için çabalayan adım atanlara güzel
Valla hayat hayal kurabilen her insana güzel bir de bunu yaşıyorsan 10 numara olur
Kafaya takmayanlara
Bana güzel 1. Dediğin kategorideyim
Ödül merkezini çalıştırabilenlere
Hedefler, ideallerim var. Güzel olacak tabii ki
Parası olana
Zenginlere güzel
istediği gibi yaşayana bu kadar basit
Param olduğu için bana güzel biraz
Para ve hedefi olan
Hedefi amacı olana
Bana güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?