Darbe aldığım günü hatirliyorum o gun benimle konuşan bana destek olan arkadaşlarım dostlarım vardı. ne nasıl olucak nasil yaparım tekrar yapicam dedim 2 günde toparladım isleri ama bende mucize gibi bişi oldu. bana efsane geri döndü dediler çok hoşuma gitti şimdi çok şükür her şey yolunda🤗not: anında tepki verdim kadıni😀 ittim saçından tuttum polis geldi🤗dolandırıcı dedim😂 birde enteresan ogunku polisler 3 ya da 4 ay sonra bana geldi açıklama yapıyor 😂
Öncelikle merhaba! Bu konudan konuya, kişiden kişiye göre değişir kesinlikle. Bazı kişilerde sonradan verdim ve bunun çok büyük bir hata olduğunu da gördüm ve o kişiyi kaybetmeme gitti belki de, anında verdiğim de oldu en doğru bulduğum da bu açıkçası, en azından o zaman verebiliyorsun, sonradan vermek zamanı daraltabiliyor, cesaretin düşebiliyor vs. Belki anında vermek kötü son ile bitebilir ama en azından için rahat oluyor, benim için böyle, bu şekilde davranmaya çalışıyorum.
Yarayı aldığım yere kişiye göre değişir tepki verme durumum.. Çok değer verip güvendiğim biri ise yaşadığım büyük hayal kırıklığından dolayı diyecek bişey bulamam. Sevdiklerimle ilgili beni yaralamaya çalıştıklarında ise büyük tepkiler gösteririm.
Bazen anında tepki veriyorum, bazen zamana yayıyorum ve belli bir zaman sonra dökülüyorum. Bu karşımdaki kişiye, yer ve zamana göre değişkenlik gösteriyor