Herkesin yaşadığı hayat birbirinden farklı. Haliyle yaşama stilleri de, hayatta kalma yöntemleri de birbirine benzemiyor. Senin hayatta kalma tarzın nasıl?Kimisi maskelerin arkasında yaşıyor
Düşünüp hayal ederek hayatta kalıyorum. Ve tabii zamanımı pişmanlıklarla harcamayarak. Arada mutlu maskesi de takmıyor değilim ☾
Mutlu olduğum şeyleri yapıyorum ilk olarak, kitaplar, müzik bunlar beni çok mutlu ediyor. : ) Mutlu olduğum şeyleri yapmaya çalışıyorum hep, ki kendimi iyi hissedebiliyim.
Tam anlamıyla hayır iyi bakmıyorum bence kendime ama en azından uğraşıyorum. Kendime değer veriyorum, kendimi seviyorum, bunlar herkeste olmalı. Herkes kendisine değer verse, kendisine iyi baksa, daha güzel olacak her şey bence. : ) En önemli şey değer vermek kendine. Umarım en güzel şekilde bakabilirim kendime.
Oldugu gibi yaşıyorum hislerimi dibine kadar yasiyorum uzuntu sevinc kırgınlık hepsi benim icin olmasi gerektigi kadar lakin sevinclerimi olumsuzlestirip uzuntu ve kedere dair ne varsa hepsini anlik yasayip terketmeyi kendime kural sayali binhayli zaman oldu hic bir dert benden degerli. Degil
Hayallerimi düşünerek nefes almaya çalışıyorum. Ufacık tefecik olanları gerçek kılmanın verdiği o kısa mutlulukları anımsayarak. Bazen de onları tekrar yapmayı isteyerek. Kimi zamanlarda da büyük olanları düşünmenin verdiği o umut oldu esintiler ferahlatıyor beni. İçinde boğulduğum bu göğün altında, yüzüme düşen güneşi severek tutunuyorum hayata.
Savaşarak hayatta kalıyorum. Hayatta her şey çaba, hırs, azim ve savaşma üzerine kurulu. Pes edenler her daim kaybetmişdir. O yüzden bir şeyleri kazanmak, hayata tutunmak için savaşmak lazım.
Başka türlü insan istediğini elde edemiyor, veya güçlü olan güçsüzü ezip geçebiliyor. Benim bakış açım tabi.
İnan olduğum gibiyim. Yaşamak için çok çalışıyorum. İdealim herşeyden önce sevgi. Bunu bulduklarımı mezara kadar kalbimde saklarım. Bulamazsam kim olduğuna bakman güle güle. Mutluluk maskesi gerekmiyor. Ağlayabilsem ağlarım dünya benim zaten ben yoksam dünya yok. Bu herkes için böyle.
Boşvererek hayattayım, arkamdan öyle dedikodular öyle iğrenç şeyler konuşuluyor ki, bunu en yakınım yapıyor birde, peki ben ne yapıyorum? Sadece ufak bir gülümseme.. çünkü ben başkalarının dediklerinden ibaret değilim.. onlar hep konuşur insanlar hiç susmaz. Hayat güzel nefes alıyorum hayattayım çok şükür sağlığım iyi beni seven insanlar var çevremde, bir kaç kendini bilmez benim üzerimden varsayımlarda bulunuyor diye enerjimi düşürmüyorum.