Neden yalnızım bennn?

Arkadaşlar gerçekten işinde gücünde bir insanım😅iki bölüm okuyorum;Psikoloji ve sosyoloji öğrencisiyim. Aynı zamanda Yaratıcı drama eğitmeniyim. Pek çok sosyal sorumluluk projesine katılıyorum,1 yıldır hiç kıyafet almadım😀Bence bu önemli bir detay, israfçı değilim. Mesela arkadaşlarım okula gelip derse girmek yerine cafede oturup tatlılar kahveler içerken ben yemekhaneye gidip yanımda getirdiğim yemeği yerken video izliyorum.3 saatlik ders aramda kitap okuyorum. Ayrıca yoga yapıyorum, instagrama ne zaman yoga pozu atsam herkesin ağzı açık kalıyor, nasıl yaptın diye😀şöyleki herkes beni aşırı aktif ve çalışkan görüyor, tabii ki kendi içimde handikaplarım var ama etrafım tarafından başarılı biriyim ama aşk hayatım sıfır 😅Geçen gün arkadaşlarım aşk olaylarını anlatacak ağzım açık dinledim yani biz aynı okulda mıyız diiye😀Ben hbir zaman insanlara erkek ya da kadın diye yaklaşmak, insan diye yaklaşıyorum hep. Çirkin bir kız değilim, aptal bir kız hiç değilim. Ama nedense insanlar tarafından sevilmeyen bir yanım var, bunu çözemedim. Mesela instagram hesabı açtım faydalı bilgiler paylaşmak için, hiçbir arkadaşım tabike almamaış😅😅Ben olsam hemen alırdım mesela, bu tür durumlarda destekçim olmuyor ne yazık ki, ayrıca aşk hayatımda sıfır😀😀Psikolog olarak bunun sebebini çözemedim
Neden yalnızım bennn?