Ben kendimi genelde geceleri çok yanlız hissediyorum herşeyin en ince detayına varana kadar düşüne bildiğim tek zaman dilimi geceleri sanırım pekiya sizin?
Akşamları ben de bazen kendimi sıkışık yerde hissediyorum. Hani sanki kalbin bir yerde sıkışıp kalmış gibi. : ) Aslında yanımızda insanlar vardır ama biz kendimi yalnız hissediyoruzdur, belki de biz tam anlamıyla kendimizi anlatmıyoruzdur ve karşı tarafın bizi anlamasını bekliyoruzdur. : ) bu da tam anlamıyla doğru bir şey değil, yine biz kendimizi içe kapatıyoruz belki de, kendimize değer verip, o yalnızlığımızla başa çıkmalıyız, bizim elimizde olan şeyleri değelendirmeliyiz.
fazlasıyla :( isabetli olur bu paylaşımın üzerine diye asla düşünmüyorum sizinle tanismayi çok isterim sizde isterseniz en azından kendimi anlatmama izin verin size yazamıyorum çünkü yeni üyeyim sizin yazmanız lazım takibe aldım sizi özelden yazabilirsiniz
Kendi karakterine çok takılan biriysen bundan vazgeçip kıymetini anlaman lazım ben kendi adıma bunu anlayınca bayağı bi rahatladım, sürekli bi arayışta olma hayatına birilerini dahil ederken yani zaten senin hayatına dahil olmak isteyenler olacaktır onlara da mümkün mertebe mesafeli yaklaş hızlı samimiyet hızlı ayrılık getirir, çok insanın hayatına ve sana müdahil olmasına müsaade etmemeye çalış, pek kimseye özelini açma, kafandaki her şeyi paylaşma, kendi kendinin dostu olabil, yani kısacası yalnızlıktan kurtulmak için birilerine ihtiyaç duyma sen zaten kendi kendineyken de yalnız olmayacağının kendine yeteceğinin bilincinde ol