Hayatımdan memnunum. Kimsenin yerinde olmakta, geçmişime gidip değişiklik yapmakta istemem. Ayrıca bir videoda bu konu çok güzel anlatılmıştı. şu an xperimden dolayı video ya da link paylaşamıyorum. O yüzden anlatayım:
''Fakir, yırtık giysileri ve ayakkabısı olan bir çocuk dışarı çıkmış. Çimenlere oturup yırtık ayakkabısını kukla gibi konuşuyorken yakınındaki bankta oturan iyi giyimli bir çocuk fark etmiş. O an içinden 'keşke o çocuk yerinde ben olsaydım, onun hayatını yaşasaydım' demiş.
Gözlerini kapatıp açtığında o çocuğun yerindeymiş. Banka doğru yaklaşan, önünde tekerlekli sandalyeyi tutan bir kadın görmüş. Hadi oğlum, gel eve gidelim' demiş. Bu sırada diğer çocukta yürüyebildiği için çimlerde hoplayıp zıplıyormuş. ''
Yani ne istediğimize çok dikkat etmeliyiz. Biz parasal olarak deriz ama işin sağlık boyutunu düşünmeyiz. Ya da farklı bir sebeple söyleriz, başka bir yanını atlarız. Bu yüzden de kendi hayatımızdan mutluluk duymalı, eksiklerimiz içinde çalışmalıyız. Her halimize şükretmeyi bilmeliyiz ☾
Kimsenin hayatını merak etmiyorum. Ben kendi hayatımı yeni baştan yaşamak isterdim. Bir kaç şeyi farklı yaparak. Bazı kararları erteleyerek. Çünkü, şükür hiç bir sorunum yok. Her şey bir insanın isteyebileceği şekilde ilerliyor. Aşk hayatım inişli çıkışlı ama o da öyle olsundu. Farketmez.
Hiç bu şekilde düşünmedim açıkcası. Her insanın hayatı kendine göre inişli çıkışlı, zor ve bir o kadar da eğlenceli hayatı vardır. Bazen gerçekten düşüncesinin, bazen detaycı halinin, basen de merhametinin sonsuzluğunu kıskandığım insanlar oluyor ama hepsi bu.
Kimsenin hayatını yaşamak istemem, kendi hayatıma alıştım ve seviyorum. Zaten sorunsuz hayat yok en azından kendi sorunlarım daha tanıdık 😄 Bilmediğim insanların bilmediğim sorunlarıyla da uğraşamam.
Kimsenin hayatına özenmedim. Her hayatın dışarıdan göründüğü gibi olmadığını, her iyi şeyinin bir de, kötü yanı olabileceğini bildiğim için özenme gibi bu durum söz konusu değil.Özendiğim şeylerden bir tanesi, aile bağı kuvvetli olan aileler oldu. O aile sıcaklığı, o samimiyete hep özendim yaşayamadığımdan belki de..
Herkes de kendi hayatından memnun 😂 Ben acun ılıcalı olmak isterim ama olursam asla kadınlara para yedirmem, hayatıma kimseyi almam adam hata yapıyor onun yerine kimsesiz çocuklara, derneklere, afrikaya yardım ederim daha iyi