A Seçeneği yaptıklarımdan pişman değilim aklım hala yapamadıklarımda :)
yaptıklarımdan pişman değilim aklım hala yapamadıklarımda :)
oldum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Öncelikle merhaba!
Yaşadıklarımı tecrübe olarak görmeye çalışıyorum hep, beni üzen konular, kişiler tabi ki var ama yine de düşüncemin bu yönde olması için uğraşıyorum hep. Pişmanlıklarım tabi ki var, pişmanlıklarımız yoksa yaşıyoruz demektir. : ) geçmişe dönüp düzeltmek istediğim birçok şey var çünkü hala onlar içim üzülüyorum, acı çekiyorum. : ) ama geçmişe dönüp düselrmeme, böyle bir imkan yok maalesef. Bunlara tamam diyip yoluma bakmak zorundayım, bunun için uğraş veriyorum..
İyi günler dilerim!
Selamlar.. Buna tek bir seçenekle cevap veremeyiz.. Neden dersek her insanın hayatında yaşadığı pişmanlıkları az ya da çok muhakkak vardır.. Genele bakarsak da pişman olacağım şeyler yapmamaya gayret ediyorum.. Eğer yaptıysam ve değer verdiğim birine zarar verdiysem o zaman da üzerime düşeni yaparım.. Fakat eğer karşımdaki insan ya da durum o an yaptığım şeyi hak ediyorsa bundan pişmanlık duymam.. Tamamen konunun ve kişinin ne ya da kim olduğu ile alakalı bir durum bence.. Ağırlıklı olarak yaptıklarımdan pişman değilim.. Keyifli günler..
Cevap
0Cevap
oldum tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?